JN Data modtager Deloittes pris som Best Managed Company

JN Data er blandt de 10 virksomheder i Danmark, der modtager prisen som Best Managed Companies 2024.

May 29, 2024

JN Data er blandt de 10 virksomheder i Danmark, der modtager prisen som Best Managed Companies 2024.

Vinderne er udpeget af en uafhængig jury, som særligt fremhæver JN Data for deres stærke ledelse, som virkelig har formået at udvikle virksomheden de senere år med deres solide strategiske arbejde. De er innovative inden for deres område, understøtter deres ambitioner med investeringer, og tager en aktiv del i det omkringliggende samfund ved blandt andet at fokusere på at nedbringe virksomhedens klimaaftryk mest muligt.

Det var JN Datas mangeårige revisor Hans Trærup fra Deloitte, der opfordrede Best Managed Companies teamet i Deloitte til at kigge i retningen af JN Data. Søren Lindgaard er særligt glad for, at netop Hans Trærup, som har en indgående viden om JN Datas forretning og udvikling, mente, at vi burde vinde prisen.

- Bestyrelsen gav JN Data en klar, strategisk retning, som vi har formået at omsætte til konkrete resultater. Samtidig har vi skabt en stærk eksekveringsevne, og jeg er på vegne af JN Data utrolig stolt over at få dette skulderklap af Deloitte, siger Søren Lindgaard og sender en stor tak til alle ledere og medarbejdere for den energiske indsats:

- Det er jo nemt for mig at modtage prisen, men rosen skal retteligt gå videre til alle vores dygtige ledere og medarbejdere. Samtidig vil jeg også gerne takke Hans Trærup for at opfordre Deloitte til se nærmere på vores nuværende udvikling og resultater. Deloitte har kørt en lærerig og grundig proces, og jeg er stolt af anerkendelsen som en af de 10 danske virksomheder, der i år er kåret som Best Managed Companies, siger han.