I denne privatlivspolitik beskrives, hvordan JN Data A/S ("JN Data" eller ”vi”) 
        indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller 
        afgiver, når du besøger vores hjemmeside og anvender de forskellige services
        og funktioner, som vi tilbyder på hjemmesiden.

            1.   Indsamling af personoplysninger

            2.   Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag

            3.   Sikkerhed

            4.   Dine rettigheder

            5.   Links til andre hjemmesider

            6.   Ændringer af privatlivspolitikken

                                                         7.   Kontakt

 

                    1.              Indsamling af personoplysninger

 

                        Vi indsamler fx følgende personoplysninger om dig: navn, e-mailadresse, telefonnummer.
                        Bemærk, at visse personoplysninger er nødvendige at indsamle for at du kan anvende
                        hjemmesidens funktioner. Hvis du vælger ikke at afgive de pågældende personoplysninger,
                        kan du muligvis ikke benytte den ønskede funktion. For eksempel har vi brug for dine
                        kontaktoplysninger for at kunne besvare en henvendelse fra dig.

 

                    2.              Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag

 

                    Vi indsamler og bruger personoplysninger i forbindelse med de funktioner og formål,
                    der er beskrevet nedenfor. Vi kan også behandle dine personoplysninger til andre formål,
                    hvis vi er berettigede eller forpligtede til det efter lovgivningen
(fx i relation til statens sikkerhed).

 

·                                   Hvis du kontakter os, så indsamler vi dine kontaktoplysninger for at kunne besvare henvendelsen fra dig.
                  Hvis du tilmelder dig Jobservice, så indsamler vi dine kontaktoplysninger og interesseområder for at kunne
                  sende relevante stillingsopslag til dig.

                  Personoplysninger indsamlet på hjemmesiden videregives ikke til tredjeparter.

                    Cookies

                  Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger,
                  bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

                  Cookies er små tekstfiler, som hjemmesiden gemmer på din computer, mobil eller tilsvarende
                  med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies er
                  standardteknologi på internettet og er ikke skadelige for din computer.

                  Cookies hjælper med at forbedre indholdet på hjemmesiden, og giver brugeren en optimeret
                  service ved brug af hjemmesiden.

                    

                    3.              Sikkerhed

 

                  Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger
                  for at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau. Dermed gør vi vores bedste for at sikre
                  dine personoplysningers kvalitet og integritet.

 

                    4.              Dine rettigheder

 

                   Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, med visse
                    undtagelser, der er fastsat i lovgivningen.

                    Derudover kan du gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger.
                    Derudover har du ret til berigtigelse af dine personoplysninger eller bede os om at begrænse
                    behandlingen af dine personoplysninger.

                    Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig uden
                    unødigt ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen
                    er nødvendig for at kunne  fastlægge et retskrav, eller hvis det er nødvendigt for at besvare
                    en henvendelse fra dig.

                    Under visse omstændigheder har du ret til at modtage de oplysninger, som vi har registreret om dig,
                    i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt anmode os om at transmittere 
                    disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

                    Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, er du velkommen
                    til at kontakte os (se kontaktoplysninger i afsnit 7 nedenfor).

                    I forbindelse med henvendelser vedrørende dine rettigheder, beder vi dig give os tilstrækkelige
                    oplysninger til, at vi kan behandle din henvendelse, herunder dit fulde navn og din e-mailadresse,
                    så vi kan identificere dig og svare på din anmodning. Vi vil svare på din henvendelse hurtigst
                    muligt og senest inden for en måned.

                    Hvis du er uenig i den måde, som vi behandler dine personoplysninger på, eller de formål,
                    som vi behandler oplysningerne til, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også indgive en klage til:

                    Datatilsynet
                    Borgergade 28, 5. Sal
                   1300 København K
                   Telefon 33 19 32 00
                   e-mail
dt@datatilsynet.dk

                    

                    5.