ERFAREN COMPLIANCE OFFICER

JN Data, Roskilde

HAR DU STYR PÅ COMPLIANCE? OG MÅSKE ERFARING FRA DEN FINANSIELLE SEKTOR?
Som Compliance Officer er du omdrejningspunkt for forvaltning og rapportering af vores compliance. Vi tager udgangspunkt i de krav, der stilles til finansielle virksomheder og har en proaktiv forvaltning af dette. Hvis du har erfaring inden for området, er god til at samarbejde bredt og arbejder struktureret, er dette jobbet for dig.
 
JN Data er en af de absolutte sværvægtere inden for IT-drift i den finansielle sektor. Vi råder over ekspertise inden for en række avancerede teknologier og har omfattende erfaring i effektiv og pålidelig håndtering af alle aspekter af IT-drift og IT-infrastruktur. Vi er 700 kompetente og resultatorienterede medarbejdere, som betjener over 40.000 individuelle arbejdspladser. 
 

OPFØLGNING, KOORDINERING, EFFEKTIVISERING OG SAMARBEJDE ER DIT MANTRA

Som Compliance Officer skal du bl.a.

  • Løbende sikre dokumentation for at vi overholder gængs praksis i vores forvaltning.
  • Varetage opfølgning på underleverandører eksempelvis Microsoft.
  • Være GDPR ansvarlig og sikre at virksomheden overholder gældende lovgivning.
  • Deltage i udarbejdelse af awarenesskampagner mv.
  • Deltage i udarbejdelse af risikovurderinger.
Alt i alt skal du være den, der sikrer at vi til en hver tid er i kontrol og efterlever de krav, der er til IT-drift for finansielle virksomheder.
 
Da vi på området arbejder med deadlines fordelt over hele året, vil der i perioder være ekstra travlt og andre perioder, hvor dit arbejde vil følge de planer, du selv har lagt.


ERFARING MED IT-SIKKERHED OG LYST TIL MERE

Du har en baggrund fra compliance området eller generel IT-sikkerhed, gerne suppleret med relevante certificeringer. Du arbejder i dag som sikkerhedskonsulent, compliance officer eller andet, og er klar til at tage springet til et job med større ansvar i en ambitiøs IT-drift virksomhed med meget kompetente kolleger.

Vi forventer, du er kendt for at:
  • Levere høj kvalitet i opgaveløsning og rådgivning
  • Samarbejde og skabe relationer med både kunder, kolleger og leverandører 
  • Vedholdenhed og levering af opgaver til aftalt tid
  • Professionel håndtering af fortrolig information
  • God skriftlig og mundtlig kommunikation på både dansk og engelsk

 
VI HAR FOKUS PÅ DIT POTENTIALE OG DIN UDVIKLING

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.   
Vi planlægger et introduktionsforløb for dig fra første dag, og du får tilknyttet en mentor, så du hurtigt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver. Vi sikrer løbende fokus på dit potentiale og din udvikling ved faste feedback-samtaler med din leder.  


LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Send din ansøgning til personale@jndata.dk. Skriv ”Compliance Officer” i emnelinjen. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte Vice President for Security & Compliance Morten Spaabæk Nielsen tlf. 2091 1168. 
 
Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig.   
 
Bemærk: for at blive ansat i JN Data, skal du fremvise en ren straffeattest og må ikke være registreret i RKI. Dette følger vi op på ved samtalerne.

 

Om JN Data 

JN Data voksede i 2002 frem af et fællesskab mellem Jyske Bank-koncernen og Nykredit.

Det skete ud fra tanken om, at et fælles it-drifts- og teknikselskab gav stordriftsfordele, konkurrencedygtig pris og kvalitet og ikke mindst kunne sikre og udvikle fremtidens it-infrastruktur. 

I dag bidrager vi til at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for vores kunder: Jyske Bank, Nykredit og de finansielle it-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Udviklingshusene servicerer 200 af de største pengeinstitutter i Danmark og Norden.

Vi bor i Silkeborg og har et kompetencecenter i Roskilde og i Warszawa.

Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.