IDENTITY ACCESS MANAGEMENT ANSVARLIG

JN Data, Silkeborg og Roskilde

Kan du være faglig ansvarlig for en brugeradministration på 7 dygtige og kompetente medarbejdere? Kan du sætte dig i spidsen for at drive brugeradministration til det næste niveau, herunder videreudvikle og vedligeholde vores processer? Så er du måske den IAM (Identity Access Management) Manager vi leder efter!

JN Data er en af de absolutte sværvægtere inden for IT-drift i den finansielle sektor. Vi råder over ekspertise inden for en række avancerede teknologier og har omfattende erfaring i effektiv og pålidelig håndtering af alle aspekter af IT-drift og IT-infrastruktur. Vi er 700 kompetente og resultatorienterede medarbejdere, som betjener over 40.000 individuelle arbejdspladser.

Vi ønsker at udbygge og fastholde et rollebaseret brugeradministrationskoncept i JN Data med en høj grad af automatisering.  Vores medarbejdere skal opleve en effektiv brugeradministrationen, hvor de hurtigt kan få tildelt nødvendige rettigheder, når et behov opstår.

Det betyder, at du bliver ansvarlig for at:

  • Videreudvikle JN Datas brugeradministrations koncept
  • Sikre og vedligeholde vores IAM forretningsprocesser
  • Medvirke ved design og vedligehold af vores IAM systemer

Du bliver også fagligt ansvarlig for den daglige drift af brugeradministrationen. Personaleansvaret for medarbejderne i afdelingen varetages af Sikkerhedschefen.
Jobbet har base på vores hovedsæde i Silkeborg, men jobbet kan også tilbydes ud fra vores kompetence center i Roskilde. Arbejdsdage på den anden lokation må forventes jævnligt.

DU HAR PRAKTISK ERFARING MED KOMPLEKS BRUGERADMINISTRATION

Din teoretiske uddannelsesmæssige niveau er ikke afgørende. Til gengæld kan du dokumentere praktisk erfaring med kompleks brugeradministration og Identity Access Management. Det er desuden en fordel, hvis du har praktisk kendskab i anvendelse af OMADA IDENTITY SUITE.

Vi forventer, at du har kendskab til Compliance krav i den finansielle sektor, særligt adgangs- og rettighedsstyring. Og du har erfaring med at gennemføre forandringer i en kompleks struktur.

Og så er det selvfølgelig vigtigt, at du:

  • Er god til skriftligt og mundtligt kommunikation på dansk og engelsk
  • Løser opgaver ud fra et organisatorisk helhedssyn
  • Er vedholdende og kan levere opgaver til aftalt tid
  • Evner professionel håndtering af fortrolig information.

I JN data vinder vi sammen, det er derfor vigtigt for os, at du er en god samarbejdspartner og en teamplayer – både for kunder og kollegaer. Vi sætter faglig sparring højt, og det skal du, som vores nye kollega også gøre, så vi sammen finder den rigtige og mest enkle løsning for vores kunder.

På de områder, hvor du mangler den faglige viden, tilbyder vi dig naturligvis gode muligheder for uddannelse. Skulle der være enkelte af ovennævnte områder, du ikke har kendskab til, bør dette ikke afholde dig fra at søge stillingen.

VI HAR FOKUS PÅ DIN UDVIKLING OG DIT POTENTIALE

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.  

Vi planlægger et introduktionsforløb for dig fra første dag, og du får tilknyttet en mentor, så du hurtigt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver. Vi sikrer løbende fokus på dit potentiale og din udvikling ved faste feedback-samtaler med din leder. 

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Send din ansøgning til personale@jndata.dk. Skriv ”IAM Manager” i emnelinjen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Security Manager Henrik Roed Svendsen på telefon 63 63 90 13.

Vi glæder os til at høre fra dig.   
 
Bemærk: for at blive ansat i JN Data, skal du fremvise en ren straffeattest og må ikke være registreret i RKI. Dette følger vi op på ved samtalerne.
 

Om JN Data 

JN Data voksede i 2002 frem af et fællesskab mellem Jyske Bank-koncernen og Nykredit.

Det skete ud fra tanken om, at et fælles it-drifts- og teknikselskab gav stordriftsfordele, konkurrencedygtig pris og kvalitet og ikke mindst kunne sikre og udvikle fremtidens it-infrastruktur. 

I dag bidrager vi til at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for vores kunder: Jyske Bank, Nykredit og de finansielle it-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Udviklingshusene servicerer 200 af de største pengeinstitutter i Danmark og Norden.

Vi bor i Silkeborg og har et kompetencecenter i Roskilde og i Warszawa.

Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.