TEST MANAGER

JN Data, Silkeborg og Roskilde

INFRASTRUKTUR TEST MANAGER DER HAR LYST TIL AT SÆTTE NYE KVALITETSSTANDARDER

Vi søger en infrastruktur Test Manager der med energi og udstråling kan løfte kvaliteten af vore leverancer, og som har lyst og ambitioner til at gøre en forskel i jobbet som Test Manager hos JN Data.

Det er en forudsætning, at du som kandidat kan begå dig på både dansk og engelsk i skrift og tale.


SÆT STANDARDEN FOR KVALITETEN I VORES LEVERANCER

Som infrastruktur Test Manager har du ansvaret for at sikre kvaliteten af vore leverancer, uanset om det drejer sig om projekter, services eller processer, og at det sker efter veldefinerede principper og standarder.

Det betyder, at du blandt andet skal:

 • Udarbejde testplaner og testcases ud fra aftalte kriterier og risikoprofiler
 • Lede og styre testressourcer og testplaner, samt medvirke til gennemførelse af testcases
 • Planlægge og etablere automatiseret test
 • Rapportere, dokumentere og kommunikere om status og resultater på tests
 • Medvirke til forbedring af JN Datas principper og standarder for tests

Du får en stor kontaktflade og dit arbejde udføres i et samarbejde med medarbejdere fra de tekniske afdelinger, ledere, projektledere, proces- og serviceejere, samt Test Managers hos vores kunder.

JN Data har hovedsæde i Silkeborg og et kompetencecenter i Roskilde og stillingen kan søges begge steder.

DU HAR SOLID ERFARING SOM TEST MANAGER OG BRÆNDER FOR DISCIPLINEN

Du kommer sandsynligvis med viden fra en relevant teoretisk uddannelse samt en flerårig solid erfaring som Test Manager, hvor du har opnået indgående kendskab til testprocesser og kvalitetssikring, og måske allerede har en certificering som Test Manager. Det er en forudsætning, at du som kandidat kan begå dig på både dansk og engelsk i skrift og tale.

Derudover har du viden om test- og driftsmiljøer samt forståelse for teknologiske platforme og sammenhænge her i mellem. Tilmed vil erfaring med load-, performance- og integrationstest samt viden om automatisering af testcases være yderligere plusser.

I JN Data vinder vi sammen, det er derfor vigtigt for os, at du er en god samarbejdspartner og en teamplayer – både for kunder og kollegaer. Vi sætter faglig sparring højt, og det skal du, som vores nye kollega også gøre, så vi sammen finder den rigtige og mest enkle løsning for vores kunder. Du skal derfor som person kunne nikke genkendende til flere af disse adfærdstræk:

 • Drives af at anvende test som disciplin til forøgelse af kvalitet og reduktion af risici
 • Kan kommunikere om test og kvalitet på en forståelig og engagerende måde
 • Er udadvendt, forretnings- og kundeorienteret
 • Er initiativrig og selvstændig i udførelsen af dine opgaver
 • Har lyst til at gå forrest og vise vejen
 • Er god til at følge op på fremdrift i aktiviteter og planer
 • Er en ”robust” og målrettet type, det vil sige, at du godt kan lide at kæmpe for at få tingene gennemført


VI HAR FOKUS PÅ DIT POTENTIALE OG DIN UDVIKLING

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.  

Vi planlægger et introduktionsforløb for dig fra første dag, og du får tilknyttet en mentor, så du hurtigt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver. Vi sikrer løbende fokus på dit potentiale og din udvikling ved faste feedback-samtaler med din leder.


LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Send din ansøgning til personale@jndata.dk senest 1. juni 2018. Skriv ”Test Manager” i emnelinjen. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jakob Johnsen, på mail: jaj@jndata.dk.

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.  

Bemærk: for at blive ansat i JN Data, skal du fremvise en ren straffeattest og må ikke være registreret i Experians RKI-register. Dette følger vi op på ved samtalerne.


OM JN DATA
JN Data voksede i 2002 frem af et fællesskab mellem Jyske Bank-koncernen og Nykredit.
Det skete ud fra tanken om, at et fælles it-drifts- og teknikselskab gav stordriftsfordele, konkurrencedygtig pris og kvalitet og ikke mindst kunne sikre og udvikle fremtidens it-infrastruktur. 
I dag bidrager vi til at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for vores kunder: Jyske Bank, Nykredit og de finansielle it-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Da udviklingshusene servicerer 200 af de største pengeinstitutter i Danmark og Norden, når vores løsninger ud til mere end 40.000 arbejdspladser. 
Vi bor i Silkeborg og har et kompetencecenter i Roskilde.
Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.