NETVÆRKSSPECIALIST

JN Data, Silkeborg

SÆT DIT AFTRYK PÅ DESIGN OG IMPLEMENTERING AF KOMPLEKSE NETVÆRKSLØSNINGER

Hvis du brænder for at arbejde med design og implementering på store, komplekse netværk, er her en enestående mulighed for at blive en del af Network Design i JN Data.

Dine arbejdsopgaver vil berøre en række førende produkter på markedet med stor vægt på Cisco, Checkpoint, Citrix Netscaler og BlueCoat. Opgaverne løses i regi af et team med fokus på en eller flere kunders projekter og opgaver samt JN Datas egne strategiske projekter og programmer. Teamet arbejdet med KANBAN inspirerede metoder og opgaverne prioriteres og løses i tæt samarbejde med brugerne hos vores kunder.

I 2017 vedtog JN Data en Netværksstrategi som indebærer et tæt samarbejde med Cisco om implementering af fremtidens netværk. I tæt samarbejde med vores kunder i den finansielle sektor, skal vi i de kommende år imødekomme nogle af de strengeste krav til compliance, security og availability i markedet.

JN Data har hovedsæde i Silkeborg og kompetencecenter i Roskilde. Network Design er repræsenteret begge steder, ligesom vi har kolleger i Warsawa. Den ledige stilling er placeret i Silkeborg, og en begrænset rejseaktivitet til de andre lokationer må påregnes. Som netværksspecialist hos JN Data indgår du i et fællesskab på over 50 netværksspecialister og netværksarkitekter, som arbejder med netværksinfrastruktur til finanssektoren.
 

DU HAR STYR PÅ NETVÆRK OG SOLID ERFARING MED AT BRUGE DET I PROJEKTOPGAVER

Du har erfaring med firewall, proxy, routing og switch samt load balancer produkter. Du brænder for at arbejde med komplekse netværksløsninger og for design, udvikling og implementering. Måske er du certificeret inden for området – ligesom mange af dine kolleger i afdelingen - og du er klar til at lære en masse. Du har minimum 3 års erhvervserfaring med it og netværk.

I JN Data vinder vi sammen, det er derfor vigtigt for os, at du er en god samarbejdspartner og en teamplayer – både for kunder og kollegaer. Vi sætter faglig sparring højt, og det skal du, som vores nye kollega også gøre, så vi sammen finder den rigtige og mest enkle løsning for vores kunder. Du skal derfor som person kunne nikke genkendende til flere af disse adfærdstræk:

  • Er selvstændig, resultat- og løsningsorienteret
  • Leverer kvalitet og har fokus på, at kunden er i centrum
  • God til at kommunikere med brugere og kunder og indgå i samarbejde med projektledere, andre specialister og organisationen i det hele taget
  • Er forandringsvillig og har en konstruktiv tilgang til nye udfordringer
  • Kan samarbejde bredt og følge opgaver helt til dørs.
  • Behersker dansk og engelsk i både skrift og tale


VI HAR FOKUS PÅ DIT POTENTIALE OG DIN UDVIKLING

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.  

Vi planlægger et introduktionsforløb for dig fra første dag, og du får tilknyttet en mentor, så du hurtigt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver. Vi sikrer løbende fokus på dit potentiale og din udvikling ved faste feedback-samtaler med din leder.

 

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Send din ansøgning til personale@jndata.dk. Skriv ”Netværksspecialist” i emnelinjen. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Majken Albrechtsen på 30321225 mellem kl. 8 – 16.

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.  

Vi glæder os til at høre fra dig.  

Bemærk: for at blive ansat i JN Data, skal du fremvise en ren straffeattest og må ikke være registreret i RKI. Dette følger vi op på ved samtalerne.

OM JN DATA
JN Data voksede i 2002 frem af et fællesskab mellem Jyske Bank-koncernen og Nykredit.
Det skete ud fra tanken om, at et fælles it-drifts- og teknikselskab gav stordriftsfordele, konkurrencedygtig pris og kvalitet og ikke mindst kunne sikre og udvikle fremtidens it-infrastruktur. 
I dag bidrager vi til at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for vores kunder: Jyske Bank, Nykredit og de finansielle it-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Da udviklingshusene servicerer 200 af de største pengeinstitutter i Danmark og Norden, når vores løsninger ud til mere end 40.000 arbejdspladser. 
Vi bor i Silkeborg og har et kompetencecenter i Roskilde.
Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.