HR PRAKTIKANT

JN Data, Roskilde


VIL DU VÆRE MED TIL AT UDVIKLE EN AF DE ABSOLUTTE SVÆRVÆGTERE INDENFOR IT-DRIFT MED DE SENESTE TRENDS/IMPULSER FRA HR?

JN Data er en af de absolutte sværvægtere inden for IT-drift i den finansielle sektor. Vi råder over ekspertise inden for en række avancerede teknologier og har omfattende erfaring i effektiv og pålidelig håndtering af alle aspekter af IT-drift og IT-infrastruktur. Vi er mere end 640 kompetente og resultatorienterede medarbejdere, som betjener over 40.000 individuelle arbejdspladser. JN Data søger to Migration Managers med flair og interesse for at planlægge og lede migrering af Windows Server OS, således at migreringerne forberedes og gennemføres effektivt i tæt samarbejde med JN teknikere og kunderne for derigennem at sikre en sikker og stabil IT drift.
 

SELVSTÆNDIGE OPGAVER INDENFOR EMPLOYER BRANDING OG STRATEGISK REKRUTtERING

JN Data søger en praktikant til vores HR afdeling i Roskilde i foråret 2018. I HR arbejder vi bl.a. ud fra vores business planer, der sætter retningen for, hvad HR skal levere i 2018 for at understøtte JN Data i at nå sine mål på både kort og lang sigt.

I år skal HR bl.a. arbejde målrettet med Employer Branding og strategisk rekruttering, og du bliver en del af det arbejde med egne delprojekter, som du selvstændigt skal arbejde sikkert i mål. I foråret gennemfører vi også ’organisational review’, der har til formål at vurdere organisationens ’sundhedstilstand’ ud fra en række på forhånd definerede parametre. Afhængig af dine interesser vil du også få mulighed for at deltage i dette arbejde, ligesom du vil blive involveret i daglige HR opgaver, så du får mulighed for at ”snuse” til hele HR paletten.

Vi har hovedsæde i Silkeborg og kompetencecenter i Roskilde samt Warszawa. I HR er vi i alt 7 medarbejdere, herunder 3 HR partnere. Din daglige HR kollega – og opgavestiller i praktikperioden vil være den HR partner, der arbejder i Roskilde. Du får som følge af arbejdsopgaverne en bred kontaktflade internt i organisationen.
 

NYSGERRIG, INTIATIVRIG OG SELVSTÆNDIG

Du er i gang med din kandidatuddannelse indenfor Human Ressource Management.

Som person er du positiv, initiativrig og god til at få ideer til, hvordan opgaver kan løses med de seneste trends indenfor HR. Du får ansvar for specifikke opgaver/delprojekter, derfor er det vigtigt for os, at du tager ejerskab og får afsluttet opgaverne i henhold til aftalt tid og kvalitet.

Arbejdsopgaverne vil være forskelligartede, så du skal være nysgerrig, lærevillig og ikke være bange for at tage fat -  heller ikke, når det gælder ’rugbrødsarbejde’.

I JN data vinder vi sammen, det er derfor vigtigt for os, at du er en god samarbejdspartner og en teamplayer. Vi sætter faglig sparring højt, og det skal du, som vores HR praktikant også gøre, så vi sammen finder den rigtige og mest enkle løsning for vores kunder.

Sidst men ikke mindst, forventer vi, at du kan begå dig på dansk og engelsk i både skrift og tale.
 

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Send din ansøgning til personale@jndata.dk senest 31. januar 2018. Skriv ”HR Praktikant” i emnelinjen. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte HR Partner Gitte Marlene Nielsen tlf. 20185863.

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Bemærk: for at være ansat i JN Data, skal du altid kunne fremvise en ren straffeattest og må ikke være registreret i RKI. Dette følger vi op på ved samtalerne.

OM JN DATA
JN Data voksede i 2002 frem af et fællesskab mellem Jyske Bank-koncernen og Nykredit.
Det skete ud fra tanken om, at et fælles it-drifts- og teknikselskab gav stordriftsfordele, konkurrencedygtig pris og kvalitet og ikke mindst kunne sikre og udvikle fremtidens it-infrastruktur. 
I dag bidrager vi til at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for vores kunder: Jyske Bank, Nykredit og de finansielle it-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Da udviklingshusene servicerer 200 af de største pengeinstitutter i Danmark og Norden, når vores løsninger ud til mere end 40.000 arbejdspladser. 
Vi bor i Silkeborg og har et kompetencecenter i Roskilde.
Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.