GRADUATE ARCHITECT

JN Data, Silkeborg

Er du nyuddannet inden for IT, eller har du allerede 1-2 års erfaring? Og drømmer du om at blive lært op af de bedste i en af Danmarks største leverandører af IT-infrastruktur? Så kan det være dig, vi er på jagt efter.


START DIN KARRIERE SOM IT-ARKITEKT HOS JN DATA

Du bliver en del af vores Architecture team, som har 15 dygtige medarbejdere fordelt på henholdsvis løsnings- og enterprise arkitekter. Din oplæring vil ske internt i afdelingen, hvor du både vil få ansvaret for egne mindre projekter, samt deltage som føl på større strategiske projekter med en af vores nuværende arkitekter. Oplæringen vil foregå både indenfor områder som løsningsarkitekt og enterprisearkitekt.

Arbejdet spænder bredt – fra dialog med kunderne om deres behov, til dialog med de tekniske afdelinger, så vi fra JN Data kan levere de bedste, mest omkostningseffektive og sikre IT-services til vores kunder. 

Jobbet har base på vores hovedkontor i Silkeborg. Da du får kolleger på vores kompetencecenter i Roskilde, forventer vi, at du også kan deltage i møder der.


INTERESSE FOR ARKITEKTUR OG HELHEDSFORSTÅELSE AF IT OG FORRETNING

Din uddannelsesmæssige baggrund indeholder IT på minimum bachelor niveau. 
Derudover vil vi gerne have en kollega, som kan sætte et stort flueben ved dette:

  • Har stor interesse for IT-arkitektur, herunder metoder, modeller og rammeværker
  • Har forretningsforståelse og har interesse i at designe og bygge IT services
  • Har økonomisk forståelse og interesse, så du kan medvirke til at skabe transparens mellem teknikken og afregning af denne til vores kunder      

Og så er det selvfølgelig vigtigt, at du:

  • Kan se IT-arkitektur i en større sammenhæng samtidig med at fokus holdes på de vigtigste detaljer
  • Kan holde fokus, selv med mange bolde i luften.
  • Kan kommunikere bredt i organisationen og til kunderne
  • Er god til at skabe relationer og samarbejde, er en teamspiller
  • Er servicemindet med kunden i centrum
  • Har analytiske evner og kan omsætte det til praktiske handlinger
  • Er god til skriftlig og mundtlig kommunikation på dansk og engelsk


VI HAR FOKUS PÅ DIT POTENTIALE OG DIN UDVIKLING

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig:  Gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.

Vi planlægger et introduktionsforløb for dig fra første dag, og du får tilknyttet en mentor, så du hurtigt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver. Vi sikrer løbende fokus på dit potentiale og din udvikling ved faste feedback-samtaler med din leder.


30% AF ARBEJDSPLADSERNE I DEN FINANSIELLE SEKTOR SERVICERES AF OS

I JN Data har vi seks kunder. Men de seks kunder har tilsammen 50 % af realkreditmarkedet og 35 % af bankmarkedet. Vi har derfor et ganske særligt ansvar, når vi drifter og udvikler it-infrastrukturen for Jyske Bank, Nykredit og de finansielle it-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Og vores fornemste opgave er at skabe værdi for dem og deres kunder i et finansielt marked præget af konstante forandringer. 


LAD OS HØRE FRA DIG

Send din ansøgning til personale@jndata.dk senest 2. marts 2018 2018. Skriv ’Graduate Architect’ i emnelinjen. Hvis du har flere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jakob Johnsen på tlf.: 26 30 24 25.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Bemærk: for at være ansat i JN Data, skal du altid kunne fremvise en ren straffeattest og må ikke være registreret i Experians RKI-register. Dette følger vi op på ved samtalerne.

OM JN DATA
JN Data voksede i 2002 frem af et fællesskab mellem Jyske Bank-koncernen og Nykredit.
Det skete ud fra tanken om, at et fælles it-drifts- og teknikselskab gav stordriftsfordele, konkurrencedygtig pris og kvalitet og ikke mindst kunne sikre og udvikle fremtidens it-infrastruktur. 
I dag bidrager vi til at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for vores kunder: Jyske Bank, Nykredit og de finansielle it-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Da udviklingshusene servicerer 200 af de største pengeinstitutter i Danmark og Norden, når vores løsninger ud til mere end 40.000 arbejdspladser. 
Vi bor i Silkeborg og har et kompetencecenter i Roskilde.
Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.