ERFAREN SCOM ADMINISTRATOR 

JN Data, Silkeborg og Roskilde 
 
Som SCOM administrator varetager du overvågning og monitoreringsopgaver i samarbejde med kolleger, IT-specialister, leverandører og JN Datas 6 storkunder, Jyske Bank, Nykredit og de finansielle IT-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data.
 
JN Data er en af de absolutte sværvægtere inden for IT-drift i den finansielle sektor. Vi råder over ekspertise inden for en række avancerede teknologier og har omfattende erfaring i effektiv og pålidelig håndtering af alle aspekter af IT-drift og IT-infrastruktur. Vi er mere end 600 kompetente og resultatorienterede medarbejdere, som betjener over 40.000 individuelle arbejdspladser.
 
Dine primære opgaver bliver implementering, af overvågning og monitorering via SCOM, i projekter og på mindre kundeopgaver. Berøringsfladen er stor og det forventes at du har et solidt fagligt kendskab til produktet og samtidig har erfaring med at indgå i projekter.
 
JN Data har dygtige medarbejdere i både Silkeborg og Roskilde, så du kan arbejde ud fra den placering, der passer dig bedst af de to. Vi forventer at du nogle gange om året deltager i møder på den anden lokation.
 
Jobbet indgår i en vagtordning, så der til tider vil være aften, nat og weekendarbejde, som aflønnes jævnfør vores overenskomst, der er tilgængelig på jndata.dk.
 


DU ER ALLEREDE EN DYGTIG TEKNIKER, MED DOKUMENTERET ERFARING INDEN FOR SCOM, SOM ØNSKER AT BLIVE UDFORDRET I ET KOMPLEKST MILJØ, MED STOR FOKUS PÅ TILGÆNGELIGHED.

Du har en relevant teoretisk uddannelse som for eksempel Datamatiker, samt minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling.

Det er en stor fordel, hvis du har erfaring fra større installationer, enterpriseløsninger eller lignende. Derudover vil vi gerne have en kollega, som kan sætte et stort flueben ved følgende:

  • Du opretholder en høj kvalitet og produktivitet i dit arbejde
  • Du har analytiske evner, er struktureret og har overblik
  • Kendskab til unix/Linux
  • Kendskab til Windows Server
  • Kendskab til Microsoft Operations Management Suite
  • Kan arbejde med og bruge Powershell og VB scripting
  • Kendskab til Perl og Bash.

I JN Data vinder vi sammen, det er derfor vigtigt for os, at du er en god samarbejdspartner og en teamplayer – både for kunder og kollegaer. Vi sætter faglig sparring højt, og det skal du, som vores nye kollega også gøre, så vi sammen finder den rigtige og mest enkle løsning for vores kunder.


VI HAR FOKUS PÅ DIT POTENTIALE OG DIN UDVIKLING

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.  

Vi planlægger et introduktionsforløb for dig fra første dag, og du får tilknyttet en mentor, så du hurtigt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver. Vi sikrer løbende fokus på dit potentiale og din udvikling ved faste feedback-samtaler med din leder. 
 
LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Send din ansøgning til personale@jndata.dk. Skriv ”SCOM administrator” i emnelinjen. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kenney Cruse tlf. 2119 5706

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.  

Bemærk: for at blive ansat i JN Data, skal du fremvise en ren straffeattest og må ikke være registreret i RKI. Dette følger vi op på ved samtalerne.


OM JN DATA
JN Data voksede i 2002 frem af et fællesskab mellem Jyske Bank-koncernen og Nykredit.
Det skete ud fra tanken om, at et fælles it-drifts- og teknikselskab gav stordriftsfordele, konkurrencedygtig pris og kvalitet og ikke mindst kunne sikre og udvikle fremtidens it-infrastruktur. 
I dag bidrager vi til at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for vores kunder: Jyske Bank, Nykredit og de finansielle it-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Da udviklingshusene servicerer 200 af de største pengeinstitutter i Danmark og Norden, når vores løsninger ud til mere end 40.000 arbejdspladser. 
Vi bor i Silkeborg og har et kompetencecenter i Roskilde.
Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.