JN Data, Silkeborg og Roskilde

SÆT RETNINGEN FOR SIKKERHEDEN SOM ENTERPRISE SECURITY ARCHITECT

Vil du have medansvaret for at sætte retningen på sikkerhedsområdet for en af Danmarks absolut største it-service providere? I så fald kan vi tilbyde en stor udfordring, hvor du i høj grad får mulighed for at sætte dit eget fingeraftryk på vores sikkerhedsarkitektur og IT-Governance som Enterprise Security Architect.


FOKUS PÅ IT-SIKKERHED

Du kommer til at arbejde med modellering af vores sikkerhedsarkitektur end-to-end. Vi arbejder med EA3 modellen, TOGAF, IT4IT, ITIL osv. Du skal være bindeleddet mellem vores Security & Compliance afdeling og vores Security Operations Center og sammen med dem fastlægge og vedligeholde strategier, standarder og politikker for sikkerheds infrastrukturen.

Derudover deltager du som Enterprise Security Architect i JN Datas strategiske sikkerheds udviklingsprojekter, hvor du tilsikrer, at vi følger den røde tråd i strategien. Sidst, men ikke mindst, vil du som Enterprise Architect skulle forholde dig til nye teknologier, samt udarbejde referencearkitektur og roadmaps for vores eksisterende sikkerheds services.

Sammen med afdelingens øvrige medarbejdere skal du:

  • Udbygge og kvalitetssikre eksisterende sikkerhedsstrategi, politikker og anvendelse af standardarder
  • Udarbejde strategier for vores Security service lines
  • Udarbejde referencearkitektur og roadmaps for security services
  • Være omdrejningspunktet i samarbejdet mellem Security & Compliance, samt vores SOC
  • Deltage i det strategiske arbejde med kunderne omkring Security & Compliance


KRAV TIL KVALIFIKATIONER

Din uddannelsesmæssige baggrund indeholder IT på minimum bachelor niveau. Dertil relevante sikkerhedscertificeringer såsom CISSP, CISA, CISM osv. Du skal have kendskab til sikkerhedsstandarder som ISO27001/2 og branchemæssige krav og reguleringsmæssige standarder som PCI-DSS, MIFID II og GDPR.

Du har arbejdet med IT-infrastruktur og sikkerhed over en længere årrække og kan dokumentere dette i dit CV.

I JN data vinder vi sammen, det er derfor vigtigt for os, at du er en god samarbejdspartner og en teamplayer – både for kunder og kollegaer. Vi sætter faglig sparring højt, og det skal du, som vores nye Enterprise Security Architect også gøre, så vi sammen finder den rigtige og mest enkle løsning for vores kunder.

Du får en bred berøringsflade med både teknikere og direktionen/bestyrelsen i JN Data og skal derfor kunne kommunikere effektivt både op og ned i organisationen. Det gør du bedst, hvis du er udadvendt lyttende og imødekommende. Derudover er det et must, at du er velformuleret både på dansk og engelsk – både mundtligt som skriftligt.

VI HAR FOKUS PÅ DIT POTENTIALE OG DIN UDVIKLING

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig:  Gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.  

Vi planlægger et introduktionsforløb for dig fra første dag, og du får tilknyttet en mentor, så du hurtigt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver. Vi sikrer løbende fokus på dit potentiale og din udvikling ved faste feedback-samtaler med din leder.  

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Send din ansøgning til personale@jndata.dk senest 22. december 2017. Skriv ’Enterprise Security Architect’ i emnelinjen. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Head of Architecture, Jakob Johnsen, på telefon 26302425.

Vi glæder os til at høre fra dig.  

Bemærk: for at være ansat i JN Data, skal du altid kunne fremvise en ren straffeattest og må ikke være registreret i RKI. Dette følger vi op på ved samtalerne.

OM JN DATA
JN Data voksede i 2002 frem af et fællesskab mellem Jyske Bank-koncernen og Nykredit.
Det skete ud fra tanken om, at et fælles it-drifts- og teknikselskab gav stordriftsfordele, konkurrencedygtig pris og kvalitet og ikke mindst kunne sikre og udvikle fremtidens it-infrastruktur. 
I dag bidrager vi til at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for vores kunder: Jyske Bank, Nykredit og de finansielle it-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Da udviklingshusene servicerer 200 af de største pengeinstitutter i Danmark og Norden, når vores løsninger ud til mere end 40.000 arbejdspladser. 
Vi bor i Silkeborg og har et kompetencecenter i Roskilde.
Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.