INFRASTRUKTUR TESTMANAGER DER HAR LYST TIL AT SÆTTE NYE KVALITETSSTANDARDER

Vi søger en infrastruktur testmanager der med energi og udstråling kan løfte kvaliteten af vore leverancer, og som har lyst og ambitioner til at gøre en forskel i jobbet som testmanager hos JN Data.

Som infrastruktur testmanager har du ansvaret for at sikre kvaliteten af vore leverancer, uanset om det drejer sig om projekter, services eller processer, og at det sker efter veldefinerede principper og standarder.

Det betyder, at du blandt andet skal:
 

 • Udarbejde testplaner og testcases ud fra aftalte kriterier og risikoprofiler
 • Lede og styre testressourcer og testplaner, samt medvirke til gennemførelse af testcases
 • Planlægge og etablere automatiseret test
 • Rapportere, dokumentere og kommunikere om status og resultater på tests
 • Medvirke til forbedring af JN Datas principper og standarder for tests


Du får en stor kontaktflade og dit arbejde udføres i et samarbejde med medarbejdere fra de tekniske afdelinger, ledere, projektledere, proces- og serviceejere, samt testmanagere hos vores kunder.

JN Data har hovedsæde i Silkeborg og et kompetencecenter i Roskilde og stillingen kan søges begge steder.


HVAD SKAL DU KUNNE?

Du kommer sandsynligvis med viden fra en relevant teoretisk uddannelse samt en flerårig solid erfaring som testmanager, hvor du har opnået indgående kendskab til testprocesser og kvalitetssikring, og måske allerede har en certificering som testmanager.

Derudover har du viden om test- og driftsmiljøer samt forståelse for teknologiske platforme og sammenhænge her i mellem. Tilmed vil erfaring med load-, performance- og integrationstest samt viden om automatisering af testcases være yderligere plusser.

Hvis du som person kan nikke genkendende til størstedelen af nedenstående adfærdstræk, er du allerede tættere på stillingen:

 • Drives af at anvende test som disciplin til forøgelse af kvalitet og reduktion af risici
 • Kan kommunikere om test og kvalitet på en forståelig og engagerende måde
 • Er udadvendt, forretnings- og kundeorienteret
 • Er relations skabende og forstår at kommunikere på forskellige niveauer i en organisation
 • Er initiativrig og selvstændig i udførelsen af dine opgaver
 • Har lyst til at gå forrest og vise vejen
 • Er god til at følge op på fremdrift i aktiviteter og planer
 • Er en ”robust” og målrettet type, det vil sige, at du godt kan lide at kæmpe for at få tingene gennemført

Det er en selvfølge, at du kan begå dig på dansk og engelsk i både skrift og tale.


KUN DE ALLERBEDSTE KAN VÆRE MED TIL AT UDVIKLE 200 NORDISKE PENGEINSTITUTTERS IT-LØSNINGER

Hver eneste dag servicerer vi i JN Data 43.000 bank- og realkreditansatte i hele Danmark og Norden, så de kan lave beregninger, handler og overførsler.

Vi er nemlig dem, der udvikler og drifter it-infrastrukturen i en stor del af finanssektoren, men vi er i høj grad også dem, der er med til at udvikle vores kunders it-infrastruktur. Det kræver, at vi udvikler de bedst mulige services, processer og metoder.


HVAD GIVER VI DIG TIL GENGÆLD?

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som alene i 2017 har ansat over 70 nye medarbejdere og på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.   

Vi stiller høje krav til dig. Det gør vi, fordi vi ved, at kun de allerbedste kan honorere vores kunders - og deres kunders – behov og forventninger. Derfor kommer du til en virksomhed, som har fokus på dit potentiale og din udvikling. Det betyder blandt andet, at du får tilknyttet en mentor, så du så hurtigt som muligt bliver fortrolig med din nye roller og dine opgaver, ligesom du får faste og løbende feedback-samtaler med din leder. 


LAD OS HØRE FRA DIG

Send din ansøgning med cv, udtalelser og eksamensbevis senest den 20 december. 2017 til personale@jndata.dk. Skriv ”Test Manager” i emnelinjen. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jakob Johnsen, på tlf.: 26302425

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.  

Vi glæder os til at høre fra dig.  

Bemærk: for at blive ansat i JN Data, skal du fremvise en ren straffeattest og må ikke være registreret i RKI. Dette følger vi op på ved samtalerne.
OM JN DATA
JN Data voksede i 2002 frem af et fællesskab mellem Jyske Bank-koncernen og Nykredit.
Det skete ud fra tanken om, at et fælles it-drifts- og teknikselskab gav stordriftsfordele, konkurrencedygtig pris og kvalitet og ikke mindst kunne sikre og udvikle fremtidens it-infrastruktur. 
I dag bidrager vi til at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for vores kunder: Jyske Bank, Nykredit og de finansielle it-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Da udviklingshusene servicerer 200 af de største pengeinstitutter i Danmark og Norden, når vores løsninger ud til mere end 40.000 arbejdspladser. 
Vi bor i Silkeborg og har et kompetencecenter i Roskilde.
Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.