ERFAREN DEKSTOP SOFTWARE DISTRIBUTØR – TIDSBEGRÆNSET STILLING

JN Data, Roskilde

BRÆNDER DU FOR SOFTWARE DISTRIBUTION TIL DESKTOPS? SÅ HAR DU NU MULIGHEDEN FOR AT BLIVE EN DEL AF JN DATAS DESKTOP AFDELING

JN Data er en af de absolutte sværvægtere inden for IT-drift i den finansielle sektor. Vi råder over ekspertise inden for en række avancerede teknologier og har omfattende erfaring i effektiv og pålidelig håndtering af alle aspekter af IT-drift og IT-infrastruktur. Vi er mere end 630 kompetente og resultatorienterede medarbejdere, som betjener over 40.000 individuelle arbejdspladser.


DEL AF TEAM MED FOKUS PÅ SIKKER, STABIL OG EFFEKTIV DRIFT

Du bliver en del af JN Datas Desktop deploy team, som består af 10 dygtige kolleger. Sammen skal I sørge for, at vores kunder, Jyske Bank, Nykredit, BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data hele tiden har sikker, stabil og effektiv it-drift. For kun på den måde kan deres kunder – en stor del af landets førende pengeinstitutter og realkreditinstitutter – udføre deres daglige arbejde.

Dit primære ansvarsområde bliver software distribution af SWD pakker.

Det betyder, at du blandt andet skal:

 • Selvstændigt tilrettelægge ændringer/igangsætninger inden for området
 • Klargøre og udføre Software distributioner
 • Udføre nødvendig opfølgning og fejlretning efter distribution
 • Udføre sårbarhedsskanninger og følge op på at eventuelle findings bliver fjernet


Du vil indgå i en dagvagt, hvor der er mange forskellige udfordringer, og du vil have et tæt samarbejde med produktejere både i JN Data og hos vores kunder. De dage hvor du ikke har vagten, vil der være mulighed for at fordybe sig i tekniske udfordringer. 
Der er tale om tidsbegrænset ansættelse på 2 år.

HVAD SKAL DU KUNNE?

For at blive en del af JN Data skal du have erfaring med tilsvarende opgaver, gerne fra en større IT organisation. Derudover vil vi gerne have en kollega, som kan sætte et stort flueben ved dette:

 • Du har min. 3 års erfaring med Software Deployment, gerne erfaring med CA Software Delivery og SCCM.
 • Du har erfaring med installation af software på desktops, incl. fejlsøgning og udbedring af fejl
 • Du kender til ITIL
 • Du har kendskab til ITSM systemer
 • Du har erfaring med fejlsøgning på Windows7
   

I JN data vinder vi sammen, det er derfor vigtigt for os at du er en god samarbejdspartner og en teamplayer – både for kunder og kollegaer. God kundeservice er en selvfølge for os og det skal det også være for dig. Du er metodisk i din tilgang til arbejdsopgaver, og du evner at koordinere og fordele opgaver.

Derudover skal du kunne begå dig på dansk og engelsk i både skrift og tale.


VI HAR FOKUS PÅ DIT POTENTIALE OG DIN UDVIKLING

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som alene i 2017 har ansat 60 nye medarbejdere og på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.  

Vi stiller høje krav til dig. Det gør vi, fordi vi ved, at kun de allerbedste kan honorere vores kunders - og deres kunders – behov og forventninger. Derfor kommer du til en virksomhed, som har fokus på dit potentiale og din udvikling. Det betyder blandt andet, at du får tilknyttet en mentor, så du så hurtigt som muligt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver, ligesom du får faste og løbende feedback-samtaler med din leder. 

 
LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Send din ansøgning til personale@jndata.dk senest 20. november. Skriv ’Desktop Software Distributør´i emnelinjen. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte Department Manager Gitte Friis Ferdinand på 21592063.

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.   

Vi glæder os til at høre fra dig.  

Bemærk: for at blive ansat i JN Data, skal du fremvise en ren straffeattest og må ikke være registreret i RKI. Dette følger vi op på ved samtalerne.

 

OM JN DATA
JN Data voksede i 2002 frem af et fællesskab mellem Jyske Bank-koncernen og Nykredit.
Det skete ud fra tanken om, at et fælles it-drifts- og teknikselskab gav stordriftsfordele, konkurrencedygtig pris og kvalitet og ikke mindst kunne sikre og udvikle fremtidens it-infrastruktur. 
I dag bidrager vi til at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for vores kunder: Jyske Bank, Nykredit og de finansielle it-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Da udviklingshusene servicerer 200 af de største pengeinstitutter i Danmark og Norden, når vores løsninger ud til mere end 40.000 arbejdspladser. 
Vi bor i Silkeborg og har et kompetencecenter i Roskilde.
Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.