HR ASSISTENT

ER DU VILD MED TAL OG GOD TIL ADMINISTRATIVE OPGAVER?

Til JN Datas HR afdeling i Silkeborg søges en HR Assistent med flair for tal, struktur, kvalitet og support.

Formålet med stillingen som HR assistent er at løse administrative opgaver og supportere organisationen på et højt kvalitetsmæssigt niveau indenfor blandt andet tidsregistrering, overenskomst, løn, pension og forsikring.

JN Data er en af de absolutte sværvægtere inden for IT-drift i den finansielle sektor. Vi råder over ekspertise inden for en række avancerede teknologier og har omfattende erfaring i effektiv og pålidelig håndtering af alle aspekter af IT-drift og IT-infrastruktur. Vi er mere end 630 kompetente og resultatorienterede medarbejdere, som betjener over 40.000 individuelle arbejdspladser.

Du vil referere til afdelingslederen for HR og indgå i samarbejde med de fem øvrige kolleger i afdelingen. Du vil få en bred kontaktflade til en stor del af organisationen.


VANT TIL AT ARBEJDE MED TIDSREGISTRERING, OVERENSKOMST OG LØN – DET ER DIG VI LEDER EFTER!

Du får en hverdag med mange typer opgaver, herunder:

  • Administrator af tidsregistreringssystemet ProMark
  • Vejledning vedr. tidsregistrering, overenskomst og løn
  • Bindeled til ekstern lønleverandør herunder klargøring af lønbilag og lønafslutning i Promark
  • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter
  • Administrative opgaver ved nyansættelser, fratrædelser og omrokeringer
  • Administration af pensions- og forsikringsordninger
  • Indberetning af refusion vedr. syge- og barselsdagpenge
  • Opdatering og vedligeholdelse af medarbejderstatistikker
  • Introduktion af nyansatte til blandt andet tidsregistrering og øvrige HR relaterede værktøjer
  • Ad hoc løn- og personaleadministrative arbejdsopgaver


TAL OG STRUKTUR ER DINE SPIDSKOMPETENCER

Vi forventer, at du har en økonomisk baggrund og erfaring fra et lignende løn- og personaleadministrativt job i en større virksomhed. Det er et krav, at du har flair for tal og økonomi og er rutineret bruger af Excel. Har du kendskab til arbejde med personalejura og Finanssektorens standard overenskomst vil det være en fordel.

Derudover er det vigtigt, at du er serviceminded og trives med at supportere kollegerne i hele organisationen. I forhold til at organisere og udføre dine arbejdsopgaver, er det væsentligt, at du planlægger frem i tiden og arbejder på en systematisk måde. Det er naturligt for dig at følge procedurer og overholde tidsplaner samtidig med at tiden forvaltes effektivt.

Vi forventer, at du kan kommunikere både mundtligt og skriftligt på alle niveauer på både dansk og engelsk.


VI HAR FOKUS PÅ DIT POTENTIALE OG DIN UDVIKLING


Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som alene i 2017 har ansat 60 nye medarbejdere og på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.  

Vi stiller høje krav til dig. Det gør vi, fordi vi ved, at kun de allerbedste kan honorere vores kunders - og deres kunders – behov og forventninger. Derfor kommer du til en virksomhed, som har fokus på dit potentiale og din udvikling. Det betyder blandt andet, at du får tilknyttet en mentor, så du så hurtigt som muligt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver, ligesom du får faste og løbende feedback-samtaler med din leder. 
 

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Send din ansøgning til personale@jndata.dk snarest muligt. Skriv ”HR Assistent” i emnelinjen. Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Susanne Holtet Wølck på mobil 23 61 88 84.

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.  

Bemærk: for at blive ansat i JN Data, skal du fremvise en ren straffeattest og må ikke være registreret i RKI. Dette følger vi op på ved samtalerne.

 

OM JN DATA
JN Data voksede i 2002 frem af et fællesskab mellem Jyske Bank-koncernen og Nykredit.
Det skete ud fra tanken om, at et fælles it-drifts- og teknikselskab gav stordriftsfordele, konkurrencedygtig pris og kvalitet og ikke mindst kunne sikre og udvikle fremtidens it-infrastruktur. 
I dag bidrager vi til at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for vores kunder: Jyske Bank, Nykredit og de finansielle it-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Da udviklingshusene servicerer 200 af de største pengeinstitutter i Danmark og Norden, når vores løsninger ud til mere end 40.000 arbejdspladser. 
Vi bor i Silkeborg og har et kompetencecenter i Roskilde.
Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.