ORACLE DATABASE-SPECIALIST MED FOKUS PÅ PROJEKTLEVERANCER

Brænder du for at designe og levere Oracle Databaser til den finansielle sektor, så er du måske JN Datas nye Oracle-specialist.

Du bliver en del af Service Design, som er JN Datas projektorganisation. Din primære opgave bliver at designe og levere Oracle-løsninger til kundernes projekter, med stor diversitet i kompleksitet og størrelse.


HVAD SKAL DU LAVE?

Som Oracle–specialist i Service Design er din vigtigste opgave, sammen med dine kolleger at levere til kundernes projekter inden for den aftalte tid og kvalitet. Herudover agerer du sparringspartner for kunden og er bindeled mellem leverance og drift.

Det indebærer bl.a.:

 • Indgå i den daglige projektrelaterede dialog
 • Designe løsningen og samtidig være udførende i forhold til implementeringen
 • Sikre at kundens succeskriterier bliver mødt
 • Sikre at retningslinjer/best practice for dit kompetenceområde bliver fulgt
 • Bidrage til den videre automatisering inden for Oracle i JN Data
 • Udarbejde nødvendig dokumentation
 • Overdrage den implementerede løsning til drift


JN Data har hovedsæde i Silkeborg og kompetencecenter i Roskilde. Stillingen har fast base i Silkeborg under afdelingen Platform Design, men du skal dog være klar på at tage turen over bæltet til dine kolleger ved lejlighed.

 

HVAD SKAL DU KUNNE?

Du har en relevant teoretisk uddannelse som for eksempel Datamatiker samt minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling. Du har solid erfaring med Oracle-porteføljen og har måske også erfaring med en eller flere af følgende: DatabaseVault, Golden Gate eller TLS.

Det er en stor fordel, hvis du har erfaring fra større Oracle-installationer, entrepriseløsninger og automatisering. Derudover vil vi gerne have en kollega, som kan sætte flueben ved dette:

 • Du arbejder systematisk, metodisk og pålideligt
 • Du opretholder en høj kvalitet og produktivitet i dit arbejde
 • Du har analytiske evner, er struktureret og har overblik
 • Du evner at bringe brugbare løsninger i spil på en konstruktiv måde
 • Du kan indgå i et team, hvor I lytter, konsulterer og diskuterer med hinanden, samtidig med at I udnytter hinandens kompetencer
 • Du formår at sætte dig i kundernes sted og forstå deres problemstillinger og situation
 • Du har yderligere lyst og evne til at kommunikere med vores kunder på et professionelt og servicemindet niveau
VI HAR FOKUS PÅ DIT POTENTIALE OG DIN UDVIKLING

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som alene i 2017 har ansat mere end 60 nye medarbejdere og på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.  
 
Vi stiller høje krav til dig. Det gør vi, fordi vi ved, at kun de allerbedste kan honorere vores kunders - og deres kunders – behov og forventninger. Derfor kommer du til en virksomhed, som har fokus på dit potentiale og din udvikling. Det betyder blandt andet, at du får tilknyttet en mentor, så du så hurtigt som muligt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver, ligesom du får faste og løbende feedback-samtaler med din leder.  
 

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Så send din ansøgning med CV, udtalelser og evt. eksamensbeviser til personale@jndata.dk senest den 18. oktober. Skriv ”Oracle Specialist, Service Design” i emnelinjen. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Christian Juhl Nielsen på telefon 5144 4414, hvis du vil vide mere om jobbet.

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.  

Vi glæder os til at høre fra dig.  

Bemærk: for at blive ansat i JN Data, skal du fremvise en ren straffeattest og må ikke være registreret i RKI. Dette følger vi op på ved samtalerne.

 

OM JN DATA
JN Data voksede i 2002 frem af et fællesskab mellem Jyske Bank-koncernen og Nykredit.
Det skete ud fra tanken om, at et fælles it-drifts- og teknikselskab gav stordriftsfordele, konkurrencedygtig pris og kvalitet og ikke mindst kunne sikre og udvikle fremtidens it-infrastruktur. 
I dag bidrager vi til at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for vores kunder: Jyske Bank, Nykredit og de finansielle it-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Da udviklingshusene servicerer 200 af de største pengeinstitutter i Danmark og Norden, når vores løsninger ud til mere end 40.000 arbejdspladser. 
Vi bor i Silkeborg og har et kompetencecenter i Roskilde.
Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.