IT-NETVÆRKSADMINISTRATOR

JN Data, Silkeborg

Hvis du brænder for at arbejde med netværk og har lyst til at specialisere dig i store, komplekse netværk, har du nu mulighed for at blive en del af JN Datas netværksafdeling.

JN Data er en af de absolutte sværvægtere inden for IT-drift i den finansielle sektor. Vi råder over ekspertise inden for en række avancerede teknologier og har omfattende erfaring i effektiv og pålidelig håndtering af alle aspekter af IT-drift og IT-infrastruktur. Vi er mere end 630 kompetente og resultatorienterede medarbejdere, som betjener over 40.000 individuelle arbejdspladser, fordelt på mere end 1200 lokationer.


DAGLIG DRIFT OG ADMINISTRATION AF OMFATTENDE NETVÆRKSINFRASTRUKTUR

Dine primære arbejdsopgaver bliver drift og administration af netværk, herunder firewall, router/switch, load balancer og andre netværksrelaterede systemer og komponenter. Arbejdsopgaverne består primært i at drifte løsninger baseret på de førende produkter på markedet, herunder Cisco, Citrix, Checkpoint og BlueCoat.

Du får sammen med dine kollegaer ansvaret for den daglige drift og for at videreudvikle den tekniske platform. Du vil aldrig stå alene, da dine kollegaer har stor erfaring med netværk, og de vil kunne bidrage til at du også får stor erfaring med de komplekse netværk, som håndteres af JN Data.

Stillingen har fast base i Silkeborg.

Jobbet indgår i en vagtordning, så der til tider vil være aften, nat og weekendarbejde, som aflønnes jævnfør vores overenskomst, der er tilgængelig på jndata.dk


DU ER NETVÆRKSENTUSIAST!

Du har erfaring med firewall, netværks- og load balancer produkter. Du brænder for at arbejde med komplekse netværksløsninger og for at sikre stabil drift. Måske er du eller har du lyst til at blive certificeret inden for området, og du er klar til at lære endnu mere end du allerede kan. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Derudover forventer vi, at du er åben, udadvendt, har lyst til at spørge, og i det hele taget brænder for at lære af nogle af de bedste netværksteknikere på markedet.

 
VI HAR FOKUS PÅ DIT POTENTIALE OG DIN UDVIKLING

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som alene i 2017 har ansat mere end 60 nye medarbejdere og på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.  
 
Vi stiller høje krav til dig. Det gør vi, fordi vi ved, at kun de allerbedste kan honorere vores kunders - og deres kunders – behov og forventninger. Derfor kommer du til en virksomhed, som har fokus på dit potentiale og din udvikling. Det betyder blandt andet, at du får tilknyttet en mentor, så du så hurtigt som muligt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver, ligesom du får faste og løbende feedback-samtaler med din leder.  
 

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Send din ansøgning til personale@jndata.dk. Skriv ”Netværksadministrator” i emnelinjen. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte Technical Lead Jørn Sonne på tlf. 63636188.

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.  

Bemærk: for at blive ansat i JN Data, skal du fremvise en ren straffeattest og må ikke være registreret i RKI. Dette følger vi op på ved samtalerne.

 

OM JN DATA
JN Data voksede i 2002 frem af et fællesskab mellem Jyske Bank-koncernen og Nykredit.
Det skete ud fra tanken om, at et fælles it-drifts- og teknikselskab gav stordriftsfordele, konkurrencedygtig pris og kvalitet og ikke mindst kunne sikre og udvikle fremtidens it-infrastruktur. 
I dag bidrager vi til at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for vores kunder: Jyske Bank, Nykredit og de finansielle it-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Da udviklingshusene servicerer 200 af de største pengeinstitutter i Danmark og Norden, når vores løsninger ud til mere end 40.000 arbejdspladser. 
Vi bor i Silkeborg og har et kompetencecenter i Roskilde.
Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.