TECHNICAL LEAD MED ERFARING I OPGAVELEDELSE OG IT-NETVÆRK TEKNOLOGIER

JN Data, Silkeborg

ER DU FAGLIG STÆRK INDEN FOR IT-NETVÆRK MED GODE EVNER INDEN FOR OPGAVELEDELSE?

Som Technical Lead sikrer du drift, forvaltning, effektivisering og udvikling inden for det givne ansvarsområde med fokus på processer, teknologi, dokumentation og kompetencer. Dette sker i tæt samarbejde med afdelingslederen, servicearkitekter, teknikere og produktejere i afdelingen.

JN Data er en af de absolutte sværvægtere inden for IT-drift i den finansielle sektor. Vi råder over ekspertise inden for en række avancerede teknologier og har omfattende erfaring i effektiv og pålidelig håndtering af alle aspekter af IT-drift og IT-infrastruktur. Vi er mere end 630 kompetente og resultatorienterede medarbejdere, som betjener over 40.000 individuelle arbejdspladser, fordelt på mere end 1200 lokationer.

BLIV OMDREJNINGSPUNKT FOR VEDLIGEHOLD OG UDVIKLING AF VORES SERVICES

Dine opgaver bliver blandt andet at:

 • Sikre at services lever op til gældende regler og compliancekrav
 • Sikre daglig drift og forvaltning på services under dit ansvar
 • Indgå i ledelsen af den afdeling som du organisatorisk er tilknyttet, og samarbejde med afdelingslederen om dette
 • Sikre at incidents, problems og changes løses inden for aftalte targets
 • Deltage i Change Advisory Board for changes relateret til ansvarsområdet
 • Identificere, prioritere og igangsætte forbedringsaktiviteter inden for processer, dokumentation og teknologi herunder nye automatiseringsmuligheder.


Som Technical lead får du et særligt ansvar for JN Service Components inden for det givne ansvarsområde, Network, i samarbejde med vores Technical Lead Network i Roskilde. Her får du ansvar for at indgå aftaler med organisationen om leverancer relateret til denne samt løbende rapportere og igangsætte aktiviteter for at sikre, at vi lever op til aftalerne.

Jobbet har fast base i Silkeborg med jævnlige mødeaktiviteter i Roskilde.


ALLEREDE ERFAREN TECHNICAL LEAD? ELLER KLAR TIL NÆSTE SKRIDT I DIN KARRIERE?

Vi forventer, at du har erfaring med opgaveledelse, koordinering, opfølgning og problemløsning i en større it-virksomhed.  Du fungerer måske allerede som Technical Lead, eller du har som tekniker lyst til at prøve kræfter med mere koordinerende, problemløsende og tværorganisatoriske opgaver relateret til din faglige ballast.

Du skal i et givent omfang være klar til at slippe det tekniske arbejde, for du får ikke længere altid selv tid til at kode og rette i systemerne.

Hvis du udover den tekniske indsigt, har erfaring med projektledelse og/eller opgavestyring er det et plus.
Yderligere har du erfaring med it-netværk infrastruktur, herunder firewall, router/switch, load balancer og andre netværksrelaterede systemer og komponenter.
Og så er det selvfølgelig vigtigt, at du:

 • Har arbejdet med forskellige service management-værktøjer, f.eks. Service Manager eller Remedy
 • Arbejder struktureret og selvstændigt
 • Har et godt overblik og formår at arbejde i helhedsløsninger
 • Evner at skabe løsninger på nye problemstillinger
 • Har den nødvendige gennemslagskraft til at skabe forandringer


Vi forventer derudover, at du kan begå dig på dansk og engelsk i både skrift og tale.

 
VI HAR FOKUS PÅ DIT POTENTIALE OG DIN UDVIKLING 

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som alene i 2017 har ansat mere end 60 nye medarbejdere og på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.  
 
Vi stiller høje krav til dig. Det gør vi, fordi vi ved, at kun de allerbedste kan honorere vores kunders - og deres kunders – behov og forventninger. Derfor kommer du til en virksomhed, som har fokus på dit potentiale og din udvikling. Det betyder blandt andet, at du får tilknyttet en mentor, så du så hurtigt som muligt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver, ligesom du får faste og løbende feedback-samtaler med din leder.  
 

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Send din ansøgning til personale@jndata.dk Skriv ”Technical Lead Network” i emnelinjen. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte Technical Lead Jørn Sonne på tlf. 63636188.

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.  

Bemærk: for at blive ansat i JN Data, skal du fremvise en ren straffeattest og må ikke være registreret i RKI. Dette følger vi op på ved samtalerne.


 

OM JN DATA
JN Data voksede i 2002 frem af et fællesskab mellem Jyske Bank-koncernen og Nykredit.
Det skete ud fra tanken om, at et fælles it-drifts- og teknikselskab gav stordriftsfordele, konkurrencedygtig pris og kvalitet og ikke mindst kunne sikre og udvikle fremtidens it-infrastruktur. 
I dag bidrager vi til at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for vores kunder: Jyske Bank, Nykredit og de finansielle it-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Da udviklingshusene servicerer 200 af de største pengeinstitutter i Danmark og Norden, når vores løsninger ud til mere end 40.000 arbejdspladser. 
Vi bor i Silkeborg og har et kompetencecenter i Roskilde.
Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.