JUNIOR WINDOWS SYSTEMKONSULENT

JN Data, Silkeborg og Roskilde

Du har nu mulighed for at blive en del af JN Datas Windows Server team og holde driftsstabilitet og kvalitet i top på en af Danmarks største Windows installationer.

JN Data er en af de absolutte sværvægtere inden for IT-drift i den finansielle sektor. Vi råder over ekspertise inden for en række avancerede teknologier og har omfattende erfaring i effektiv og pålidelig håndtering af alle aspekter af IT-drift og IT-infrastruktur. Vi er 630 kompetente og resultatorienterede medarbejdere, som betjener ca. 40.000 individuelle arbejdspladser.


INCIDENTS HÅNDTERING OG PROBLEMKNUSNING ER DIT SPECIALE!

Du skal som systemkonsulent i Windows Server teamet arbejde med fejlretning og til dels performanceoptimering på højt niveau. Dit samarbejde bliver tæt med andre Windows systemkonsulenter i en arbejdskultur, hvor der er rig mulighed for at fokusere og sparre med dygtige og energiske kollegaer samt tage ansvar for og ejerskab af teknologier.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at vedligeholde og supportere vores omfattende Windows Server infrastruktur, herunder:

 • Deltage i drifts- og vedligeholdelsesopgaver, herunder indgå i vores Windows Server vagt
 • Dokumentere de løsninger, du laver
 • Problemløsning ved tekniske udfordringer
 • Performanceanalyser


Jobbet har fast base i Silkeborg eller Roskilde, men møder i hhv. Roskilde eller Silkeborg kan forekomme nogle gange årligt.

Jobbet indgår i en vagtordning, og der er til tider aften, nat og weekendarbejde, som aflønnes jævnfør vores overenskomst, som er tilgængelig på jndata.dk
 

DU ER EN DYGTIG PROBLEMKNUSR MED MOD PÅ AT LÆRE MERE

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men du har formentlig en it-teknisk uddannelse. Til gengæld er det vigtigt for os, at du har gode Windows Server kompetencer inden for konfiguration og drift, samt fejlsøgning. Det er en fordel, hvis du har nogle års praktisk erfaring fra en stilling som fx systemadministrator, gerne suppleret med en eller flere certificeringer på Windows Server-platformen. Vigtige kompetencer i øvrigt:

 • Windows Server 2008/2012/2016
 • Windows Active Directory
 • DNS, netværk, GPO’er og sikkerhed
 • Vedholdende adfærd i problemløsning i en travl hverdag
 • God til danne og bevare overblik over en kompleks infrastruktur
 • Gerne viden om eller erfaring med at automatisere rutinemæssige opgaver med eksempelvis PowerShell
 • Et brændende ønske om at forøge din Windows viden og sparre med de bedste i branchen

Og så er det selvfølgelig vigtigt, at du er:

 • Opsat på at levere god kundeservice
 • Grundig og god til at følge procedurer
 • God til at kommunikere om komplekse problemstillinger for beslutningstagere
 • Disciplineret omkring dit arbejde og forstår at holde humøret højt i en travl hverdag
 • Kan begå dig på dansk og engelsk i både skrift og tale
 
VI HAR FOKUS PÅ DIT POTENTIALE OG DIN UDVIKLING 
 

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som alene i 2017 har ansat 60 nye medarbejdere og på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.  

Vi stiller høje krav til dig. Det gør vi, fordi vi ved, at kun de allerbedste kan honorere vores kunders - og deres kunders – behov og forventninger. Derfor kommer du til en virksomhed, som har fokus på dit potentiale og din udvikling. Det betyder blandt andet, at du får tilknyttet en mentor, så du så hurtigt som muligt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver, ligesom du får faste og løbende feedback-samtaler med din leder.  

 

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Send din ansøgning til personale@jndata.dk. Skriv ’Junior Windows Systemkonsulent” i emnelinjen. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte Technical Lead Sven Toppenberg på 6363 9093.

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.  

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: for at blive ansat i JN Data, skal du fremvise en ren straffeattest og må ikke være registreret i RKI. Dette følger vi op på ved samtalerne.

 

OM JN DATA
JN Data voksede i 2002 frem af et fællesskab mellem Jyske Bank-koncernen og Nykredit.
Det skete ud fra tanken om, at et fælles it-drifts- og teknikselskab gav stordriftsfordele, konkurrencedygtig pris og kvalitet og ikke mindst kunne sikre og udvikle fremtidens it-infrastruktur. 
I dag bidrager vi til at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for vores kunder: Jyske Bank, Nykredit og de finansielle it-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Da udviklingshusene servicerer 200 af de største pengeinstitutter i Danmark og Norden, når vores løsninger ud til mere end 40.000 arbejdspladser. 
Vi bor i Silkeborg og har et kompetencecenter i Roskilde.
Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.