ERFAREN WINDOWS SYSTEMKONSULENT

JN Data, Silkeborg og Roskilde

Du har nu mulighed for at blive en del af JN Datas Windows Server team og holde driftsstabilitet og kvalitet i top på en af Danmarks største Windows installationer.

JN Data er en af de absolutte sværvægtere inden for IT-drift i den finansielle sektor. Vi råder over ekspertise inden for en række avancerede teknologier og har omfattende erfaring i effektiv og pålidelig håndtering af alle aspekter af IT-drift og IT-infrastruktur. Vi er 630 kompetente og resultatorienterede medarbejdere, som betjener ca. 40.000 individuelle arbejdspladser.


INCIDENTS HÅNDTERING OG PROBLEMKNUSNING ER DIT SPECIALE!

Du skal som erfaren systemkonsulent i Windows Server teamet arbejde med design, fejlretning og performanceoptimering på højt niveau. Du skal endvidere identificere og implementere nye produkter, metoder og teknikker til yderligere optimering af vores Windows Server drift for både JN Data og vores kunder. Dit samarbejde bliver tæt med andre specialiserede Windows systemkonsulenter i en arbejdskultur, hvor der er rig mulighed for at fokusere og sparre med dygtige og energiske kollegaer samt tage ansvar for og ejerskab af teknologier.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at vedligeholde og udbygge vores omfattende Windows Server infrastruktur, herunder:

 • Deltage i drifts- og forvaltningsopgaver, herunder indgå i vores Windows Server vagt
 • Dokumentere de løsninger, du laver
 • Problemløsning ved tekniske udfordringer
 • Rådgivning og design omkring Windows Server infrastruktur
 • Performanceanalyser


Du får også til opgave at være på forkant med udviklingen inden for området og sikre formidling af dette til kolleger i JN Data og hos vores kunder.

Jobbet har fast base enten i Silkeborg eller Roskilde, men møder i hhv. Roskilde eller Silkeborg kan forekomme nogle gange årligt.

Jobbet indgår i en vagtordning, og der er til tider aften, nat og weekendarbejde, som aflønnes jævnfør vores overenskomst, som er tilgængelig på jndata.dk
 

DU ER EN ERFAREN OG DYGTIG TEKNIKER MED MOD PÅ AT LÆRE MERE

Vi forventer, at du har en uddannelse som datamatiker eller tilsvarende med flere års praktisk erfaring på højt niveau fra andre større Microsoft installationer. Derudover har du:
 

 • Solid forståelse for Microsoft Windows og AD
 • En god forståelse for DNS, netværk, GPO’er, sikkerhed og scripting (PowerShell)
 • Evne til at gennemskue komplekse problemstillinger på tværs af infrastruktur og applikationer
 • Vedholdende adfærd i problemløsning i en travl hverdag 
 • God evne til at danne og bevare overblik over en kompleks infrastruktur
 • Erfaring med at automatisere rutinemæssige opgaver med eksempelvis PowerShell
 • Et brændende ønske om at forøge din Windows viden og sparre med de bedste i branchen

Og så er det selvfølgelig vigtigt, at du er:

 • Opsat på at levere god kundeservice
 • Vedholdende og har stor ansvarsfølelse for opgaveløsningen
 • Grundig og god til at følge procedurer
 • God til at kommunikere om komplekse problemstillinger for beslutningstagere
 • Disciplineret omkring dit arbejde og forstår at holde humøret højt i en travl hverdag
 • Kan begå dig på dansk og engelsk i både skrift og tale.
 
VI HAR FOKUS PÅ DIT POTENTIALE OG DIN UDVIKLING 
 
Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som alene i 2017 har ansat 60 nye medarbejdere og på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.  
 
Vi stiller høje krav til dig. Det gør vi, fordi vi ved, at kun de allerbedste kan honorere vores kunders - og deres kunders – behov og forventninger. Derfor kommer du til en virksomhed, som har fokus på dit potentiale og din udvikling. Det betyder blandt andet, at du får tilknyttet en mentor, så du så hurtigt som muligt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver, ligesom du får faste og løbende feedback-samtaler med din leder. 
 

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?
Send din ansøgning til personale@jndata.dk. Skriv ’Erfaren Windows Systemkonsulent” i emnelinjen. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte Technical Lead Sven Toppenberg på 6363 9093.

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.  

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: for at blive ansat i JN Data, skal du fremvise en ren straffeattest og må ikke være registreret i RKI. Dette følger vi op på ved samtalerne.
 

OM JN DATA
JN Data voksede i 2002 frem af et fællesskab mellem Jyske Bank-koncernen og Nykredit.
Det skete ud fra tanken om, at et fælles it-drifts- og teknikselskab gav stordriftsfordele, konkurrencedygtig pris og kvalitet og ikke mindst kunne sikre og udvikle fremtidens it-infrastruktur. 
I dag bidrager vi til at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for vores kunder: Jyske Bank, Nykredit og de finansielle it-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Da udviklingshusene servicerer 200 af de største pengeinstitutter i Danmark og Norden, når vores løsninger ud til mere end 40.000 arbejdspladser. 
Vi bor i Silkeborg og har et kompetencecenter i Roskilde.
Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.