IT-SPECIALIST TIL DESIGN AF FREMTIDENS LOG MANAGEMENT

JN Data, Silkeborg eller Roskilde

ER DU NYUDDANNET INDEN FOR IT, ELLER ER DU ALLEREDE FUNDERET I LOG MANAGEMENT?

Drømmer du om at finde et job med omdrejningspunkt i de sikkerhedsmæssige perspektiver forbundet med Log Management og SIEM? Er du drevet af dataindsamling og analyse af milliarder af events? Og har du lysten til at arbejde med dette på en måde, så det kontinuerligt giver værdi for JN Data og vores kunder, som dækker en stor del af den finansielle sektor? Så er det lige præcis dig, vi søger!

JN Data er en af de absolutte sværvægtere inden for IT-drift i den finansielle sektor. Vi råder over ekspertise inden for en række avancerede teknologier og har omfattende erfaring i effektiv og pålidelig håndtering af alle aspekter af IT-drift og IT-infrastruktur. Vi er 663 kompetente og resultatorienterede medarbejdere, som betjener mere end 40.000 individuelle arbejdspladser.

Til jobbet har vi brug for en energisk person, som ønsker at bidrage med at sikre drift, forvaltning og videreudvikling af vores Log Management og SIEM løsninger baseret på ArcSight og Splunk.

Efter en grundig oplæringsperiode og/eller introduktion skal du blandt andet:
 

 • Sikre fortsat driftsstabilitet i vores eksisterende Log Management løsninger
 • Selvstændigt løse mindre kundeopgaver
 • Deltage i projektarbejde med relation til Log Management
 • Samarbejde med egen og kundernes sikkerhedsafdelinger
 • Deltage i realisering af fremtidens design af Log Management
 • Bidrage med nye ideer til anvendelse af Log Management løsningerne
 • Udvikle usecases til slutkunder og interne kunder


Stillingen kan besættes på vores hovedkontor i Silkeborg eller vores kompetencecenter i Roskilde. Du skal dog være indstillet på at tage turen over bæltet med jævne mellemrum, da aktiviteter foregår begge steder. Ligeledes vil der til tider være mødeaktiviteter hos vores kunder i begge landsdele. Team Log Management er del af JN Data Operational Security.


DU HAR EN RELEVANT IT-UDDANNELSE OG MÅSKE SPECIALE I TI-SIKKERHED

Vi forestiller os, at din uddannelsesmæssige baggrund er datamatiker, datalog, Msc eller lign. og at du eventuelt har specialiseret dig inden for IT-sikkerhedsområdet.

Derudover vil vi gerne have en kollega, som kan sætte flueben ved følgende:

 • Du har teoretisk og teknisk indsigt i gængse driftsplatforme som Windows, AIX og Linux.
 • Du har kendskab til ISO27001:2013, PCI DSS og/eller tilsvarende sikkerheds- og kvalitetsstandarder
 • Du har interesse i at opnå certificeringer indenfor ArcSight og Splunk.
 • Måske har du kendskab til scripting, certifikater og SQL.

Og så er det selvfølgelig vigtigt, at du:

 • Er energisk, videnbegærlig og formår at tage ansvar for opgaver
 • Er god til at samarbejde og skabe relationer
 • Er god til skriftlig og mundtlig kommunikation på dansk og engelsk
 • Har gode analytiske evner – og løser opgaver ud fra et helhedssyn
 • Opretholder en høj kvalitet og produktivitet i dit arbejde


VI HAR FOKUS PÅ DIT POTENTIALE OG DIN UDVIKLING 

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som alene i 2017 har ansat 60 nye medarbejdere og på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.  

Vi stiller høje krav til dig. Det gør vi, fordi vi ved, at kun de allerbedste kan honorere vores kunders - og deres kunders – behov og forventninger. Derfor kommer du til en virksomhed, som har fokus på dit potentiale og din udvikling. Det betyder blandt andet, at du får tilknyttet en mentor, så du så hurtigt som muligt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver, ligesom du får faste og løbende feedback-samtaler med din leder. 

 

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Send din ansøgning til personale@jndata.dk. Skriv ”Log Management” i emnelinjen. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder i Operational Security Martin Kofoed på 6363 9116.

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.   

Bemærk: for at blive ansat i JN Data, skal du fremvise en ren straffeattest og må ikke være registreret i RKI. Dette følger vi op på ved samtalerne.

Vi glæder os til at høre fra dig.  

 

OM JN DATA
JN Data voksede i 2002 frem af et fællesskab mellem Jyske Bank-koncernen og Nykredit.
Det skete ud fra tanken om, at et fælles it-drifts- og teknikselskab gav stordriftsfordele, konkurrencedygtig pris og kvalitet og ikke mindst kunne sikre og udvikle fremtidens it-infrastruktur. 
I dag bidrager vi til at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for vores kunder: Jyske Bank, Nykredit og de finansielle it-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Da udviklingshusene servicerer 200 af de største pengeinstitutter i Danmark og Norden, når vores løsninger ud til mere end 40.000 arbejdspladser. 
Vi bor i Silkeborg og har et kompetencecenter i Roskilde.
Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.