DATABASEADMINISTRATOR SQL SERVER

JN DATA, SILKEBORG OG ROSKILDE

JN Data søger en databaseadministrator, som sammen med dygtige kolleger kan og vil deltage i at optimere og udvikle vores kunders IT-infrastruktur. 

JN Data er en af de absolutte sværvægtere inden for IT-drift i den finansielle sektor. Vi råder over ekspertise inden for en række avancerede teknologier og har omfattende erfaring i effektiv og pålidelig håndtering af alle aspekter af IT-drift og IT-infrastruktur. Vi er mere end 630 kompetente og resultatorienterede medarbejdere, som betjener mere end 40.000 individuelle arbejdspladser.  
 

ER DU DYGTIG INDENFOR SQL SERVER? 

Dit primære ansvarsområde bliver - sammen med de øvrige i teamet – at sikre og udvikle driften af vores løsninger på SQL Server platform. JN Data har en større portefølje SQL Server databaser og applikationer, som varierer i størrelse, vigtighed og arkitektur. Du bliver tilknyttet teamet, hvor I sammen sikrer kunderne en sikker, stabil og effektiv platform. 

Opgaverne vil være relateret til almindelig databaseadministration efter JN Data’s nye servicemodel, som dels fokuserer på driftshåndtering, dels på gennemførsel af standard services-opgaver. Det er et generelt mål at automatisere og effektivisere alle opgaver. 
 
Det betyder, at du blandt andet skal være ansvarlig for:
 

Under drift:

 • Rådgive kunderne 
 • Installere fixpacks/patches
 • Fejlhåndtere, performanceopfølge og sikre backups
 • Modtage nye installationer og applikationer ved driftsoverdragelse

Under standard services:

 • Afvikle kundernes ændringsønsker
 • Oprette nye databaser
 • Håndtere rettigheder på databaser
 • Restore og migrere data
 • Have fokus på sikkerhed og god dataskik
 • Agere proaktivt, og sikre en stabil og sikker platform fremadrettet

JN Data har dygtige medarbejdere i både Silkeborg og Roskilde, så du kan arbejde ud fra den lokation, der passer dig bedst af de to. Vi forventer at du nogle gange om året deltager i møder på den anden lokation.

Jobbet indgår i en vagtordning, og der er til tider aften, nat og weekendarbejde, som aflønnes jævnfør vores overenskomst, som er tilgængelig på jndata.dk

 

DU ER SERVICEMINDED OG SÆTTER EN ÆRE I HOLDBARE LØSNINGER 

Du har en relevant teoretisk uddannelse som for eksempel Datamatiker samt minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling. Du har solid databaseservererfaring med SQL Server porteføljen.

Det er en stor fordel, hvis du har erfaring fra større installationer, entreprise løsninger og automatisering. Særligt hvis du har erfaring med Windows Failover Clustering, Active Directory, PowerShell samt ITSM systemer. Derudover vil vi gerne have en kollega, som kan sætte et stort flueben ved dette:

 • Du arbejder systematisk, metodisk og pålideligt
 • Du opretholder en høj kvalitet og produktivitet i dit arbejde
 • Du har analytiske evner, er struktureret og har overblik
 • Du evner at bringe brugbare løsninger i spil på en konstruktiv måde
 • Du kan indgå i et team, hvor I lytter, konsulterer og diskuterer med hinanden, samtidig med at I udnytter hinandens kompetencer
 • Du formår at sætte dig i kundernes sted og forstå deres problemstillinger og situation
 • Du har yderligere lyst og evne til at kommunikere med vores kunder på et professionelt og servicemindet niveau


VI HAR FOKUS PÅ DIT POTENTIALE OG DIN UDVIKLING

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som alene i 2017 har ansat 60 nye medarbejdere og på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.   

Vi stiller høje krav til dig. Det gør vi, fordi vi ved, at kun de allerbedste kan honorere vores kunders - og deres kunders – behov og forventninger. Derfor kommer du til en virksomhed, som har fokus på dit potentiale og din udvikling. Det betyder blandt andet, at du får tilknyttet en mentor, så du så hurtigt som muligt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver, ligesom du får faste og løbende feedback-samtaler med din leder.
 

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Send din ansøgning til personale@jndata.dk. Skriv ”Databaseadmin” i emnelinjen. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte Technical Lead Lars Søe Mikkelsen på 63639113.

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.   
 
Vi glæder os til at høre fra dig.   
 

Bemærk: for at blive ansat i JN Data, skal du fremvise en ren straffeattest og må ikke være registreret i RKI. Dette følger vi op på ved samtalerne.

 

OM JN DATA
JN Data voksede i 2002 frem af et fællesskab mellem Jyske Bank-koncernen og Nykredit.
Det skete ud fra tanken om, at et fælles it-drifts- og teknikselskab gav stordriftsfordele, konkurrencedygtig pris og kvalitet og ikke mindst kunne sikre og udvikle fremtidens it-infrastruktur. 
I dag bidrager vi til at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for vores kunder: Jyske Bank, Nykredit og de finansielle it-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Da udviklingshusene servicerer 200 af de største pengeinstitutter i Danmark og Norden, når vores løsninger ud til mere end 40.000 arbejdspladser. 
Vi bor i Silkeborg og har et kompetencecenter i Roskilde.
Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.