DYGTIG OG ERFAREN PROJEKTLEDER

JN Data Roskilde

EVNER OG AMBITIONER TIL AT VÆRE PROJEKTLEDER I DEN FINANSIELLE SEKTOR? 

Vi søger netop nu en dynamisk, engageret og erfaren projektleder til at tage ansvar for spændende projekter fra start til slut, og til aftalt kvalitet, tid og økonomi.

JN Data er en af de absolutte sværvægtere inden for IT-drift i den finansielle sektor. Vi råder over ekspertise inden for en række avancerede teknologier og har omfattende erfaring i effektiv og pålidelig håndtering af alle aspekter af IT-drift og IT-infrastruktur. Vi er 663 kompetente og resultatorienterede medarbejdere, som betjener ca. 40.000 individuelle arbejdspladser.

PROJEKTLEDELSE MED FOKUS PÅ LEDELSE, KOMMUNIKATION OG SAMARBEJDE

Dit job bliver at:

 • Sikre at alle i og omkring projektet forstår og arbejder for at nå projektets mål
 • Motivere til effektiv opgaveløsning ved inddragelse og personligt engagement
 • Sikre sammenhæng mellem tid, ressourcer og scope
 • Lede og styre projektressourcer, samt facilitere møder, workshops mv.
 • Hjælpe afdelingens tekniske medarbejdere til at estimere opgaver
 • Sikre gode samarbejdsrelationer med relevante interessenter i projektet, herunder kunder og leverandører
 • Rapportere og kommunikere om opgavers status og løbende resultater.


I det daglige skal du arbejde tæt sammen med dine øvrige projektlederkolleger i afdelingen Project & Resource Management, og du får en stor kontaktflade internt i JN Data og hos vores kunder.

Du får arbejdssted på vores lokation i Roskilde. Projektaktiviteter kan både være placeret i Silkeborg og Roskilde, så cirka et par gange om måneden skal du regne med at arbejde ud fra Silkeborg eller ude hos vores kunder.
 

DU HAR MINIMUM FEM ÅRS ERFARING MED PROJEKTLEDELSE

Vi forventer, at du har en relevant teoretisk uddannelse samt minimum 5 års erfaring med ledelse af projekter. Du er nok allerede certificeret projektleder (IPMA, PRINCE2 el. PMI) – eller godt på vej til at blive det.

Desuden forventer vi, at du:

 • Er projektleder fra en af de ’øverste hylder’
 • Har et drive mod at komme i mål med ”dine” projekter og opgaver
 • Er relationsskabende og forstår at kommunikere på forskellige niveauer i en organisation
 • Er god til at følge op på fremdrift i opgaver og finde alternative muligheder
 • Er struktureret og har god ordenssans
 • Er initiativrig og selvstændig i udførelsen af dine opgaver
 • Har lyst til at gå forrest og vise vejen.


Det er en selvfølge, at du kan begå dig på dansk og engelsk i både skrift og tale.

VI HAR FOKUS PÅ DIT POTENTIALE OG DIN UDVIKLING 

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som alene i 2017 har ansat 60 nye medarbejdere og på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.  

Vi stiller høje krav til dig. Det gør vi, fordi vi ved, at kun de allerbedste kan honorere vores kunders - og deres kunders – behov og forventninger. Derfor kommer du til en virksomhed, som har fokus på dit potentiale og din udvikling. Det betyder blandt andet, at du får tilknyttet en mentor, så du så hurtigt som muligt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver, ligesom du får faste og løbende feedback-samtaler med din leder. 
 

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Send din ansøgning til personale@jndata.dk. Skriv ”Projektleder” i emnelinjen. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Arne Ladegaard på telefon 6363 9186.

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.   

Bemærk: for at blive ansat i JN Data, skal du fremvise en ren straffeattest og må ikke være registreret i RKI. Dette følger vi op på ved samtalerne.
 

OM JN DATA
JN Data voksede i 2002 frem af et fællesskab mellem Jyske Bank-koncernen og Nykredit.
Det skete ud fra tanken om, at et fælles it-drifts- og teknikselskab gav stordriftsfordele, konkurrencedygtig pris og kvalitet og ikke mindst kunne sikre og udvikle fremtidens it-infrastruktur. 
I dag bidrager vi til at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for vores kunder: Jyske Bank, Nykredit og de finansielle it-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Da udviklingshusene servicerer 200 af de største pengeinstitutter i Danmark og Norden, når vores løsninger ud til mere end 40.000 arbejdspladser. 
Vi bor i Silkeborg og har et kompetencecenter i Roskilde.
Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.