ERFAREN COMPLIANCE OFFICER – EVT. MED PCI ERFARING

JN Data, Silkeborg eller Roskilde

HAR DU STYR PÅ COMPLIANCE? OG MÅSKE ERFARING FRA DEN FINANSIELLE SEKTOR?

Som Compliance Officer er du omdrejningspunkt for forvaltning af vores compliance. Vi tager udgangspunkt i de krav, der stilles til finansielle virksomheder og har en proaktiv forvaltning af dette. Hvis du har erfaring inden for området, er god til at samarbejde bredt og arbejder struktureret, er dette jobbet for dig.

JN Data er en af de absolutte sværvægtere inden for IT-drift i den finansielle sektor. Vi råder over ekspertise inden for en række avancerede teknologier og har omfattende erfaring i effektiv og pålidelig håndtering af alle aspekter af IT-drift og IT-infrastruktur. Vi er 663 kompetente og resultatorienterede medarbejdere, som betjener ca. 40.000 individuelle arbejdspladser.


OPFØLGNING, KOORDINERING, EFFEKTIVISERING OG SAMARBEJDE ER DIT MANTRA

Som Compliance Officer skal du:

  • Løbende sikre dokumentation for at vi overholder gængs praksis i vores forvaltning
  • Koordinere auditeringer
  • Være ansvarlig for, at der træffes de rigtige beslutninger i vores IT-drift
  • Være på forkant og sikre effektiv forvaltning af compliance kravene
  • Sikre en dyb forankring af sikkerhedskravene i hele vores driftsorganisation


Alt i alt skal du være den, der sikrer at vi til en hver tid er i kontrol og efterlever de krav, der er til IT-drift for finansielle virksomheder.
Din dagligdag bliver præget af tæt kontakt med dine kolleger samt opfølgning og service imod vores kunder. Vi har kontinuerligt projekter i gang på området, hvor du bliver en central del af både projekt- eller styregrupperne. 

Da vi på området arbejder med deadlines fordelt over hele året, vil der i perioder være ekstra travlt og andre perioder, hvor dit arbejde vil følge de planer, du selv har lagt.

JN Data har hovedsæde i Silkeborg og kompetencecenter i Roskilde. Du kan selv bestemme, hvilken lokation, du vil have fast base på, da vi har dygtige kolleger i afdelingen begge steder.


ERFARING MED IT-SIKKERHED OG LYST TIL MERE

Du har en baggrund fra compliance området eller generelt IT-sikkerhed, gerne suppleret med relevante certificeringer. Du arbejder i dag som sikkerhedskonsulent, compliance konsulent eller andet, og er klar til at tage springet til et job med større ansvar i en ambitiøs IT-drift virksomhed med meget kompetente kolleger.
 

VI HAR FOKUS PÅ DIT POTENTIALE OG DIN UDVIKLING

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som alene i 2017 har ansat 60 nye medarbejdere og på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.  

Vi stiller høje krav til dig. Det gør vi, fordi vi ved, at kun de allerbedste kan honorere vores kunders - og deres kunders – behov og forventninger. Derfor kommer du til en virksomhed, som har fokus på dit potentiale og din udvikling. Det betyder blandt andet, at du får tilknyttet en mentor, så du så hurtigt som muligt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver, ligesom du får faste og løbende feedback-samtaler med din leder. 

 

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Send din ansøgning til personale@jndata.dk. Skriv ”Compliance officer” i emnelinjen. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jakob Bonde Pedersen tlf. 2785 4171.

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.  

Bemærk: for at blive ansat i JN Data, skal du fremvise en ren straffeattest og må ikke være registreret i RKI. Dette følger vi op på ved samtalerne.
 

OM JN DATA
JN Data voksede i 2002 frem af et fællesskab mellem Jyske Bank-koncernen og Nykredit.
Det skete ud fra tanken om, at et fælles it-drifts- og teknikselskab gav stordriftsfordele, konkurrencedygtig pris og kvalitet og ikke mindst kunne sikre og udvikle fremtidens it-infrastruktur. 
I dag bidrager vi til at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for vores kunder: Jyske Bank, Nykredit og de finansielle it-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Da udviklingshusene servicerer 200 af de største pengeinstitutter i Danmark og Norden, når vores løsninger ud til mere end 40.000 arbejdspladser. 
Vi bor i Silkeborg og har et kompetencecenter i Roskilde.
Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.