SCCM INFRASTRUKTUR EKSPERTER

JN Data, Silkeborg og Roskilde

TIL DIG, DER BRÆNDER FOR SCCM INFRASTRUKTUR!

Du har nu muligheden for at blive en del af JN Datas Server Factory afdeling og udvide din SCCM ekspertise i vores komplekse tekniske set-up.

JN Data er en af de absolutte sværvægtere inden for IT-drift i den finansielle sektor. Vi råder over ekspertise inden for en række avancerede teknologier og har omfattende erfaring i effektiv og pålidelig håndtering af alle aspekter af IT-drift og IT-infrastruktur. Vi er 663 kompetente og resultatorienterede medarbejdere, som betjener ca. 40.000 individuelle arbejdspladser.

Dit primære ansvarsområde bliver forvaltning og drift af vores SCCM infrastruktur.

Det betyder, at du blandt andet skal:

 • Udføre forvaltningsopgaver herunder opgraderinger i vores SCCM infrastruktur 
 • Løse incidents og problems inden for området.

Arbejdet udføres primært i almindelig kontortid, men der kan forekomme arbejde uden for dette tidsrum, som aflønnes jævnfør vores overenskomst, som er tilgængelig på jndata.dk


MICROSOFT CONFRIGURATION MANAGER ER DIT SPECIALE

For at blive en del af JN Data skal du have erfaring med tilsvarende opgaver, gerne fra en større IT-organisation. Derudover vil vi gerne have en kollega, som kan sætte et stort flueben ved dette:

 • Dybdegående kendskab til Microsoft Configuration Manager
 • Min 5 års erfaring med at bruge SCCM til installation af software på servere, inkl. fejlsøgning og udbedring af fejl
 • Kender til ITIL
 • Flere års erfaring med drift/forvaltning af servere, domainstruktur og bagvedliggende teknologier
 • Rutineret i Powershell og scripting
 • Gode analytiske evner

Og så er det selvfølgelig vigtigt, at du:

 • Er en udpræget teamspiller
 • Brænder for god kundeservice
 • Kan begå dig på dansk og engelsk i både skrift og tale


VI HAR FOKUS PÅ DIT POTENTIALE OG DIN UDVIKLING

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som alene i 2017 har ansat 60 nye medarbejdere og på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.  

Vi stiller høje krav til dig. Det gør vi, fordi vi ved, at kun de allerbedste kan honorere vores kunders - og deres kunders – behov og forventninger. Derfor kommer du til en virksomhed, som har fokus på dit potentiale og din udvikling. Det betyder blandt andet, at du får tilknyttet en mentor, så du så hurtigt som muligt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver, ligesom du får faste og løbende feedback-samtaler med din leder.  
 

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Send din ansøgning til personale@jndata.dk. Skriv ”SCCM infrastruktur ekspert” i emnelinjen. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte Department Manager Martin Isaksson på 21576974 fra 31. juli.

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.   

Vi glæder os til at høre fra dig.
 
Bemærk: for at blive ansat i JN Data, skal du fremvise en ren straffeattest og må ikke være registreret i RKI. Dette følger vi op på ved samtalerne.
 

OM JN DATA
JN Data voksede i 2002 frem af et fællesskab mellem Jyske Bank-koncernen og Nykredit.
Det skete ud fra tanken om, at et fælles it-drifts- og teknikselskab gav stordriftsfordele, konkurrencedygtig pris og kvalitet og ikke mindst kunne sikre og udvikle fremtidens it-infrastruktur. 
I dag bidrager vi til at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for vores kunder: Jyske Bank, Nykredit og de finansielle it-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Da udviklingshusene servicerer 200 af de største pengeinstitutter i Danmark og Norden, når vores løsninger ud til mere end 40.000 arbejdspladser. 
Vi bor i Silkeborg og har et kompetencecenter i Roskilde.
Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.