NYUDDANNET IT-UDVIKLER TIL INTERN UDVIKLING OG AUTOMATISERING

JN DATA, SILKEBORG

Vil du være med til at understøtte og udvikle den fremtidige automatisering af arbejdsgange og vedligeholde vores nuværende værktøjer? Så er det dig vi søger.

Som IT-udvikler varetager du automatisering af arbejdsgange samt udvikling og vedligehold af vores interne værktøjer. Arbejdet foregår i samarbejde med kolleger og leverandøren af automatiserings værktøjet IPcenter.

JN Data er en af de absolutte sværvægtere inden for IT-drift i den finansielle sektor. Vi råder over ekspertise inden for en række avancerede teknologier og har omfattende erfaring i effektiv og pålidelig håndtering af alle aspekter af IT-drift og IT-infrastruktur. Vi er 663 kompetente og resultatorienterede medarbejdere, som betjener ca. 40.000 individuelle arbejdspladser.

Dine primære arbejdsopgaver bliver udvikling og vedligehold af interne værktøjer, som bruges mange steder i organisationen. Derudover får du en primær rolle i forbindelse med den fremtidige udvikling af automatiseringer i softwaren IPcenter.
Dine fremtidige arbejdsopgaver, indeholder blandt andet:

  • Udvikling af nye værktøjer og programmer til internt brug
  • Vedligehold af eksisterende værktøjer og web applikationer
  • Deltage i projekter som udviklingsressource


UDVIKLER, SOM ENTEN ER NYUDDANNET ELLER MED KORTVARIG ERFARING MED MOD PÅ AT LÆRE

Automatisering af arbejdsgange er fortsat nyt i JN data, hvorfor du får en stor mulighed for at påvirke det fremtidige arbejde allerede fra første dag. Din erfaring er ikke altafgørende, da vi sørger for grundig oplæring og introduktion til værktøjet og processerne omkring det.
Kan du se dig selv i nedenstående så send os en ansøgning.

  • Nyuddannet eller op til et par års erfaring
  • Du brænder for at kode og kan hurtigt sætte dig ind i nye værktøjer
  • Du sætter en ære i at lave ordentlig kode – du tænker langsigtet og laver god kvalitet 
  • Engageret og villig til at lære med gåpåmod og lyst til at gå forrest på nye områder
  • Kan kommunikere flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale
  • Kendskab til .Net C#


VI HAR FOKUS PÅ DIT POTENTIALE OG DIN UDVIKLING

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som alene i 2017 har ansat 60 nye medarbejdere og på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.  

Vi stiller høje krav til dig. Det gør vi, fordi vi ved, at kun de allerbedste kan honorere vores kunders - og deres kunders – behov og forventninger. Derfor kommer du til en virksomhed, som har fokus på dit potentiale og din udvikling. Det betyder blandt andet, at du får tilknyttet en mentor, så du så hurtigt som muligt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver, ligesom du får faste og løbende feedback-samtaler med din leder.  

 

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Send din ansøgning til personale@jndata.dk. Skriv ”It-Udvikler” i emnelinjen. Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.

Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kenney Cruse på tlf. 2119 5706. Bemærk i uge 30 og 32 afholdes ferie, så send gerne SMS i stedet så ringer vi dig op.

Vi glæder os til at høre fra dig.  

Bemærk: for at blive ansat i JN Data, skal du fremvise en ren straffeattest og må ikke være registreret i RKI. Dette følger vi op på ved samtalerne.

OM JN DATA
JN Data voksede i 2002 frem af et fællesskab mellem Jyske Bank-koncernen og Nykredit.
Det skete ud fra tanken om, at et fælles it-drifts- og teknikselskab gav stordriftsfordele, konkurrencedygtig pris og kvalitet og ikke mindst kunne sikre og udvikle fremtidens it-infrastruktur. 
I dag bidrager vi til at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for vores kunder: Jyske Bank, Nykredit og de finansielle it-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Da udviklingshusene servicerer 200 af de største pengeinstitutter i Danmark og Norden, når vores løsninger ud til mere end 40.000 arbejdspladser. 
Vi bor i Silkeborg og har et kompetencecenter i Roskilde.
Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.