DEPARTMENT MANAGER FOR SERVER OPERATION

JN Data, Silkeborg

LEDERPROFIL MED STÆRKE KOMPETENCER INDEN FOR OPTIMERING

Skal vi nå vores strategiske målsætninger om et endnu større og stærkere kundefokus, skal vi konstant udvikle vores services, processer og metoder og arbejde inden for rammerne af disse. Derfor har vi brug for en ny Department Manager for vores Server Operation, der kan være med til det.

KAN DU FASTHOLDE OG VIDEREUDVIKLE DYGTIGE SPECIALISTER?

Som leder for Server Operation refererer du til Vice President for området IT Operations. Du deler ledelse af Server Operation med yderligere en department manager og tre technical leads inden for dit ansvarsområde, som primært er på det operative niveau: Windows, AIX og Linux. Området har i alt knap 80 medarbejdere fordelt på de to department managers.
Du vil indgå i ledergruppen i IT Operations, og får desuden et tæt samarbejde med den samlede ledergruppe i JN Data, foruden en stor kontaktflade internt i virksomheden.

Dit primære ansvarsområde bliver at videreudvikle området, hvor vi har sat en række initiativer i gang for at optimere vores daglige drift hen imod vores strategi 2020.
Det betyder, at du blandt andet skal:

 • Lede og udvikle afdelingens medarbejdere
 • Lede professionaliseringen af vores services
 • Operationalisere strategiske initiativer


Derudover vil du også aktivt deltage i at understøtte forskellige udviklingsaktiviteter i IT Operations.

Stillingen er placeret på vores hovedkontor i Silkeborg. Minimum en dag om ugen skal du arbejde fra vores lokation på Sjælland.


DU ER ERFAREN LEDER

For at blive en del af JN Data, skal du have minimum 2-3 års erfaring med ledelse af en teknisk funktion. Derudover ønsker vi os en kollega, som kan sætte et stort flueben ved dette:

 • Du har en relevant akademisk baggrund
 • Du er i stand til at udstikke retning og udøve lederskab
 • Du har erfaring med at drive forandringer i en større driftsorganisation
 • Du mestrer pressede situationer på en effektiv måde og kan håndtere tidskritiske situationer
 • Du har analytiske evner og erfaring i udarbejdelse af beslutningsoplæg
 • Du er udviklingsorienteret og anser ledelse som et professionelt fag
 • Du er energisk og kan begå dig i et miljø med en uformel tone og højt til loftet


Og så er det selvfølgelig vigtigt, at du:

 • Er en stærk kommunikator og nyder at befinde dig i interagerende situationer med mange forskellige interessenter

Vi forventer derudover, at du kan begå dig på dansk og engelsk i både skrift og tale.


VI HAR FOKUS PÅ DIT POTENTIALE OG DIN UDVIKLING

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som alene i 2017 har ansat mere end 50 nye medarbejdere og på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.  

Vi stiller høje krav til dig. Det gør vi, fordi vi ved, at kun de allerbedste kan honorere vores kunders - og deres kunders – behov og forventninger. Derfor kommer du til en virksomhed, som har fokus på dit potentiale og din udvikling. Det betyder blandt andet, at du får tilknyttet en mentor, så du så hurtigt som muligt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver, ligesom du får faste og løbende feedback-samtaler med din leder.  

 

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Send din ansøgning til personale@jndata.dk. Skriv ”Department Manager for Server Operation” i emnelinjen. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte Vice President Martin Lenschau Hansen på mobil 24 29 15 45.

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtale.   

Vi glæder os til at høre fra dig.   

Bemærk: for at blive ansat i JN Data, skal du fremvise en ren straffeattest og må ikke være registreret i RKI. Dette følger vi op på ved samtalerne.

 

OM JN DATA
JN Data voksede i 2002 frem af et fællesskab mellem Jyske Bank-koncernen og Nykredit.
Det skete ud fra tanken om, at et fælles it-drifts- og teknikselskab gav stordriftsfordele, konkurrencedygtig pris og kvalitet og ikke mindst kunne sikre og udvikle fremtidens it-infrastruktur. 
I dag er vi 630 medarbejdere, der sammen bidrager til at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for vores kunder: Jyske Bank, Nykredit og de finansielle it-udviklingshuse BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Da udviklingshusene servicerer 200 af de største pengeinstitutter i Danmark og Norden, når vores løsninger ud til mere end 40.000 arbejdspladser. 
Vi bor i Silkeborg og har et kompetencecenter i Roskilde.
Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.