JN Data udvider Direktionen pr. 1. juni 2016


”Vi befinder os på et vigtigt tidspunkt i JN Datas udvikling og har brug for maksimale ledelseskræfter til at gennemføre den strategiske bevægelse der giver os en mere konkurrencedygtig virksomhed”, siger Bente Overgaard, Bestyrelsesformand i JN Data.

”Derfor udvider vi Direktionen i JN Data med Kenneth Egelund Schmidt, i stillingen som COO og Henrik Aamann Nielsen, som er nuværende CFO i JN Data. Derved får vi en stærk og kompetent Direktion i JN Data, som skal udvikle JN Data yderligere og varetage den overordnede ledelse af centrale områder som kunde og forretningsudvikling, økonomi, teknologi og sikkerhed.”
Kenneth Egelund Schmidt, der er nyansat i JN Data, er uddannet Civilingeniør og er tidl. Kaptajn i Forsvaret. Kenneth har endvidere en solid baggrund fra flere topposter i bl.a. Danfoss, Carlsberg, PA Consulting og senest PenSam.

Gennem løsning af store IT opgaver på såvel globalt som nationalt plan, har Kenneth indgående erfaring med forbedring af kundeoplevelsen, digitalisering, innovation, forandringsledelse og øget effektivitet. Hans ansvar har inkluderet hele forløbet fra strategi til varetagelse af den efterfølgende drift, med opnåelse af gevinstrealisering mv.

Kenneth har stor erfaring med IT Drift og skal hos JN Data stå i spidsen for den strategiske udvikling af IT Operation og JN Datas løsningsdesign. Som COO vil han således blive ansvarlig for en sikker, stabil og effektiv drift samt for udvikling af fælles og kundeindividuelle IT Services.

Henrik Aamann Nielsen er uddannet cand.merc. og har gennem det sidste år fungeret som CFO i JN Data. Henrik har tidligere varetaget finansielle lederstillinger i DONG Energy, Netcompany og NNIT. Henrik vil ud over Finans, Leverandørstyring og Jura også blive ansvarlig for HR, Kommunikation og Management support i JN Data.

”JN Data har netop påbegyndt strategi 2020 perioden, med en virkelig god og ambitiøs plan. Denne plan skal over den kommende periode føres ud i livet til gavn for vores ejere, kunder og medarbejdere. Det betyder, at vi skal have fuld ledelsesopmærksomhed på implementeringen. Jeg er derfor meget tilfreds med, at vi kan ansætte Kenneth Egelund Schmidt i Direktionen i den nyoprettet stilling som COO, og derudover udbygge direktionen med Henrik Aamann Nielsen”, siger Claus Toxværd Østergaard, administrerende direktør i JN Data.

Direktionen i JN Data vil fra den 1. juni 2016 bestå af:
Claus Toxværd Østergaard, CEO, Kenneth Egelund Schmidt, COO, Henrik Aamann Nielsen, CFO

Med venlig hilsen
Bente Overgaard Bestyrelsesformand, JN Data

For yderligere information, kontakt venligst:

Bestyrelsesformand JN Data, Bente Overgaard - telefon 44551480
Administrerende direktør JN Data, Claus Toxværd Østergaard – telefon 63639035