JN Data henter tung profil på forandringsledelse til direktørpost


Pernille Holm tiltræder mandag den 22. februar som ny Vice President for HR, Communications og Management Support.     

JN Data har ansat Pernille Holm (44) som ny Vice President for HR, Communications og Management Support. Pernille kommer fra TDC Group, hvor hun senest var Senior Change Manager i TDCs strategiske forandringsprogram, TDC 2.0. Derudover har hun erfaring fra forskellige lederjobs i TDC koncernen.

- Vi har netop lanceret en Strategi 2020 i JN Data. Pernilles dybe forståelse for forandringsledelse og at arbejde med forandringer i organisationen bliver værdifuld i vores strategiimplementering. Vi er meget tilfredse med at få Pernille ombord, siger Claus Toxværd Østergaard, CEO i JN Data.

Pernille har en lang karriere i TDC bag sig, hvorfra hun har erfaring med rejsen mod at blive en mere kommerciel forretning.

- Jeg glæder mig til at komme i gang og bl.a. arbejde med JN Datas nye strategi 2020. Tempoet i den finansielle sektor stiller store krav til leverandørerne i branchen. Og her ser jeg frem til at bidrage til forandringen mod at blive en mere kommerciel leverandør. Det er en rejse, hvor jeg kan trække direkte på mine erfaringer fra TDC, siger Pernille Holm.

Pernille bor i Aarhus og får base på JN Datas hovedsæde i Silkeborg.