Mit nye job


Jeg tiltrådte pr. 1. januar 2011 stillingen som controller i økonomiafdelingen, hvor mine ansvarsopgaver blandt andet er budgetstyring samt rapportering til ledelsen og kunder gennem kvartals- og årsrapportering.

Jeg er utrolig glad for min nye stilling. Jeg tog min bacheloruddannelse i erhvervsøkonomi sideløbende med jobbet som studentermedhjælper, så jeg kom reelt til jobbet som nyuddannet. Derfor var det både god og heldig timing at kunne få barselsvikariatet og efterfølgende controllerjobbet, da det også fungerede som afklaring for, hvad jeg gerne ville.

Opbakningen

Velvilligheden fra min ledelse var rigtig god – jeg mærkede et ønske fra dem om, at jeg skulle blive. Så jeg fik god opbakning i hele perioden som studentermedhjælper, under mit vikariat og videre frem mod controllerjobbet.

Fordelene ved at flytte internt

Jeg fik en kæmpe viden om og kontaktflade til mine kolleger rundt omkring i JN Data som studenterhjælper. Så jeg kender mine omgivelser og kan derfor nøjes med at bruge mine ressourcer som controller på at lære de nye arbejdsopgaver. Det betyder ikke, at jeg er helt inde i jobbet endnu  – men det begynder at køre.
 

 


 

Christina Kjeldsen
Controller
Bachelor i Erhvervsøkonomi