JN Data er igen på landkortet


JN Data er blevet tildelt erhvervsprisen af erhvervSilkeborg. Prisen tilfaldt JN Data for vores bidrag til at styrke erhvervsudviklingen og at øge beskæftigelsen i kommunen.

Det skete på erhvervSilkeborg fondens erhvervskonference den 22. marts 2011, hvor borgmester Hanne Bæk Olsen overrakte JN Data prisen med bl.a. disse ord:

”Vinderen af årets erhvervspris etablerede sig i Silkeborg i 2002 som en fusion mellem Jyske Bank og Nykredit. Selskabet har gennemgået en stabil og sikker vækst gennem årene. JN Datas resultater har gjort, at de nu er omdrejningspunkt for konsolidering af it-drift og teknisk infrastruktur for den finansielle sektor i primært Danmark.
 
JN Data står nu for it-drift for hele den finansielle sektor med undtagelse af Danske Bank og Nordea. De startede i 2002 med 240 medarbejdere. I dag er der 507 ansatte fordelt på kompetencecentre i Silkeborg, Roskilde og Fredericia. 

Kompetencecentret i Fredericia flytter til Silkeborg i 2013, hvilket betyder, at der bliver 100 yderligere arbejdspladser i Silkeborg.”
 
Se indslaget fra Jyske Bank TV her.