Hovedopgave i samarbejde med JN Data

 
Vi er to datamatikere fra Århus Købmandsskole, der har skrevet hovedopgave hos JN Data. Hovedopgaven var den afsluttende del af den 2 1/4 år lange datamatiker uddannelse, og tog udgangspunkt i en realistisk opgave hos en virksomhed.

JN Data var vores førstevalg

Da vi skulle finde en virksomhed at skrive vores hovedopgave for, var JN Data vores førstevalg. Især det tætte samarbejde med to så store koncerner, som Nykredit og Jyske Bank, var tillokkende.

HR chef Susanne Holtet Wølck, som vi indledningsvist skrev til, fik sat et møde i stand og derfra rullede bolden næsten af sig selv. 

Tæt på virkeligheden

Da vi mødte op hos JN Data, stod der to pc'ere klar til os, og der var sørget for frokost kuponer til hele perioden. Vi havde som udgangspunkt lagt op til, at vi ville have ét ugentligt møde med vores kontaktperson hos JN Data.

Dog stod det hurtigt klart, at det ville være optimalt at sidde fysisk hos JN Data - hvilket vi fik lov til. Det gav os meget mere, end hvis vi skulle arbejde fra skolen.

Vores indtryk af JN Data

Arbejdsmiljøet hos JN Data er godt; der er gode fysiske faciliteter og en behagelig omgangstone. Vi blev som "de nye" taget godt imod, og vi følte os meget velkomne i afdelingen under opgaveskrivningen.

Alt i alt fik vi et rigtigt godt indtryk af JN Data, og det er helt sikkert et sted, vi vil anbefale til andre, der skal skrive hovedopgave. JN Data er, i vores øjne, en meget attraktiv arbejdsplads.


Print - Send - Til top

Hovedopgave i JN Data

 

Christian Sønderholm og Lars Søe Mikkelsen